Soliferia

Täysversio: Moottoripyörät
Katselet kevennettyä arkistoversiota. Siirry keskustelualueen täysversioon.
Sivut: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
Tulihan sitä sit tänäänkin ajettua, kun aamusta asti oli plussalla! Razz Nyt alko ajaminenkin luonnistumaan paremmin ja jarrujen/vaihteiden käyttö muistumaan mieleen pitkän talven jälkeen.

Pitää tosiaan tilata sitä läppälevyä moparilta ja Stormilta etuhaarukan stefat, täydellinen stefasarja, kytkinkopan tiiviste sekä käyttöohjekirja. Noi kaikki saa näköjään Strormilta uuden luettelon mukaan joka tuli sen kytkinvaijerin mukana. Kumma etteivät ole sitä nettiluetteloa vielä päivittäneen, ja harmi sinänsä koska olisin voinu noi osat tilata jo sen kytkinvaijerin mukana jos olisin tiennyt että niitä saa sieltä.
juu, mie ajelin suppanlla vähän tänää, täälä näillä kyläteillä kyllä pystyy ajaa mut vähän joutuu pujottelee.

veikkaan sitä jammun tehottomuuden johtuvan kaasareiden säädöistä, jos ovat miten sattuu niin 2-t koneessa se kuitenkin vaikuttaa jonkin verran, veikkaan että sulla ois kaasarit vähän rikkaalla jos kerran laihalla pitäs teoriassa kiertää/kulkea
Oli syksyllä rikkaalla ja aina savupilvi perässä, mutta nyt kun otin sen putsarin ja imuvaimentimen yhdyskappaleen pois niin savutus loppu ja käy puhtaammin ja tulpat lähes maitokahvin väriset(ennen mustat). Sitäpäitsi seosruuvin vaikutus loppuu puolenkaasun jälkeen jolloin vaikuttaa ainoastaan pääsuutinpiiri.

Veikkaan että herkemmät läpät asentamalla tulee kierrosherkkyyttä ja sitkeyttä koko kierrosalueelle sekä kulutus pienenee. Nää nykyset peltiläpät on pirun jäykät eivätkä pysy mukana kaikilla kierroksilla. Työharjottelussa mitä kelkkojen läppiä olen nähny, niin esim. joissain Yammun Ventureissa on alkuperäisenä hiilikuituläpät, eivätkä ole menneet miksikään vaikka olis paljo ajettu kelkkakin. Moparilta saa semmosta 0,4mm karboniittilevyä josta sais tehtyä ainakin parit satsit läppiä Yammuun. Hintakin kohdallaan eli 19.50e 2kpl 10*10cm levyjä.
jep jep

Tänään kävin reenaamassa teoriakokeesee koivistolla niin oisin päässy sen testin 4 kertaa läpi aina yli 40 kuvaa oikein ja teoria kyssäreistä aina täydet, ja ens viikol on viiminen toriakin Razz joten ehkä jo 2vk päästä vois saada harkkaluvat.

kiva varmaa siirtyy suppanasta varreen kun painoeroakin 107kg Nauru no autokoulun derbin ei pistä tuottaa ongelmaa kun mun ymmärryksen mukaan melkein enska mopon kokoinen.

mitäs te teitte ekalla ajotunnilla?
No ekalla ajotunnilla käytiin poitsilassa yhen umpitien päässä harjottelemassa sitä käsittelykoetta varten. Niin mintakos ajotuntia sulle tulee autokoulun kanssa kun on harkkaluvat? Niin sittenhän saat toukokuussa kortin!

Yammu on osoittautunu kohtalaisen luotettavaksi eikä mitään nykimisiä/käyntihäiriöitä ole ilmenny eli voidaan lähtiä pitemmällekin reissulle kun kortin saat! Razz
juu no mulla on yks ajo kerta eli 2 ajotuntia eli onkos se 50min ajoa?
juu toukokuussa, ens viikon loppuun tilaan varmaa ajan teoriakokeesee, niin saa senkin pois pyörimästä jos ei mene ekalla yrittämällä niin sitte pitää lukee ihan tosissaa.

juu pitäää kathella kuhan ny ensin sen kortin sais Wink
No kyllä siihen kannattaa lukea kun mullakin meni vasta toisella kertaa läpi. Se on aika vaikea se teoriakoe vaikka lukiskin paljon. Milläs alueella saat sitten ajella harkkaluvilla?
nyt kun kattoo ikkunasta ulos niin teke mieli heittellä ja repiä jotan 1mmx1mm palasiks, saatana 4kk oottanu että kohta pääsee ajamaan ja just ku näytää hyvältä niin tulee lunta tupaan niin että nurkissa vinkuu

huhu no ehkä sitte kesäkuussa vois ajatella kortin saavansa jos tämä homma jatkuu samaan tahtiin. just ku autokoulussa läks homma rullaamaa
Niin olikos sulle ajotunti jo varattu vai? Kyllä tässä hiukan **tuttaa kun talvi vaan venyy ja venyy niin ettei ees muista miltä aurinko näyttää! Naughty Kyllä sä ens viikolla sen ajotunnin pystyt ajamaan, mutta kirjalliset on sitten toinen juttu! Wink Ainakin mulla alkoi sillon mennä usko siihen hommaan kun kävin sielä jokapäivä niin sanovat aina että tule huomena uudestaan niin katotaa sit! Evil or Very Mad
huomenna ois tarkotus ajaa mopolla kouluun ja käydä koulun jälkeen koivistolla kolkuttelemassa, eli tarkotus ois harjotella ja samalla vois kysästä siitä sekä kokeen että ajotunnin varaamisesta.

selvis muute miks suppana ei oikee tahtonu talvel kulkee mihinkää, siin oli laahannu etulevyjarru koko talven Nauru huomasin eilen kun olin sillä koulussa niin oli levy pirun lämmin nii sit tajusin et ei perkele se laahaa Nauru
Joo ei ne lumet sitten kauaa viihtyny! Razz Joo sittenhän saat parin viikon sisään kolmion varren pyrstöön! Miks oli laahannu? Oliko palojen liu'uissa paskaa?

Tänään tuli mopo-sportilta Yammuun karboniitti-läppälevyä! Huomena leikkaan sopivat palat ja isken kiinni. Saas nähä tuleeko sitkeyttä lisää!

Tämää olis ollu hyvä keli ajella Yammulla mut olin neljää asti duunis ja sit kävin hakees ne läpät postista ja sen jälkeen otin läppärungot irti pytyistä niin ei kerenny! Joku 70-luvun CB 500 tuli tänää Summassa vastaan, kromi häikäsi niin että melkeen sokaistuin! Nauru Onneks ens viikolla alkaa taas normaali koulu niin ei ole niin pitkiä päiviä niin kerkiää paremmin ajella Yammulla.
No nyt on Yamussa 0,4mm karboniittiläpät kiinni! Kiihtyy jonkunverran paremmin ja tehopiikki on rajumpi. Vääntö ei tosin merkittävästi parantunu. Oikeenpuoleisen pytyn putki meinas irrota eilen kun kävin ajelees, alkukäyrä heilu about 2cm ja mie vaan ihmettelin et mikä on kun tällee räpättää ja ei vedä alhaalta! Nauru
jääny löysälle vai ajossa löystyny? tiedähäntä.

hitto kun nyt on kelitkin hyvät, saisivat pysyä hyvinä niin saisin ehkä ens viikolla jo sen ajotunninkin pois päiväjärjestyksestä.
Joo se tuntuu löystyvän aika herkästi se alkukäyrä. Tuli tossa käytyä museotietä melkein Klamilassa asti Yammulla ja kivaa oli. Se on kiva tie kun siinä voi ajella sitä 50-60km/h ettei ole heti jono perässä ja mutkaa riittää.

Joo eiköhän ne ajotunnit alota heti ens viikolla.
otin tossa äsken varresta savut ulos Razz ,hyvin lähti käyntiin, ei tarvinnu ees kauaa yrittää, aluks vaan kävi toisella pytyllä ja startin voimalla mut sitte läks melkee heti käyntiin ja kävi komiasti, öljytkin vaihoin ja nyt se tarvitsee enää kovaa ajoa Mosh
Sivut: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34