Soliferia

Täysversio: Zetan Projektipäiväkirja: Tehosolle
Katselet kevennettyä arkistoversiota. Siirry keskustelualueen täysversioon.
Sivut: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Joo kyllä takapyörän sai vaikka asfaltilla lukkoon, mutta etupyörää ei ole saanut edes hiekalla. Jos ei muuta niin virittää pidemmät vivustot.

Kävin sitten Motonetissä hakemassa uuden ruiskun, mallia 25€. Pahuksen kätevä, säätöä löytyy. Helppo käyttää ja puhdistaa, hyvän näköstä jälkeäkin tuli.
[Kuva: th_IMG_1494.jpg]

Runko ja osat väriin, vasta ensmmäinen kerros vedetty. Vielä tänään toinen kerros ja saa huomenna kasailla Hymy ehkä savut Wink
[Kuva: th_IMG_1519.jpg][Kuva: th_IMG_1522.jpg][Kuva: th_IMG_1523.jpg][Kuva: th_IMG_1524.jpg][Kuva: th_IMG_1528.jpg]

Tuli vaan mieleen että keula nostaa runkoa 80mm ja perää on nyt korotettu noin 70mm. Ei tullut testattua kuinka kyljellään mopo on jalan varassa Nauru Huomenna näkee kun iskee palikkaa kiinni.
itekkin voisi joskus tutustua ruisku maalaukseen kerta noin halvalla saa jo toimivan pelin Nauru pistäs vaikka mankiin uudet maalit...
Itekki miettiny monesti jotta tekeekö tolla ruiskulla mitään.. Eipä siinä paljoa häviä jos tollasen ostaa. Hymy

Kannattaa varmaan tota kerrosta vähän hiasta silosemmaks ennenkun heittää seuraavan kerroksen niskaan..? Mitä pohjille teit, vai perus rasvanpoistorättiputsaukset ja maalia niskaan? Nauru
Suosittelen jos enemmänkin maalaa, on hankinnan arvoinen kapistus. Tänään meinas vaan palaa hermo kun ei tullut kunnon sumua, räki vain. Se saattoi kyllä johtua tuosta teknoksen maalista, ihme hyytelöä. Piti vain ohentaa puolet enemmän kuin suositus niin lähti tulee hyvin. Tiedä sitten missä vika, ehkä ois pitänyt tikkurilaan luottaa Wink

Rungon pohjatöiksi vedin ensin kaikki mitä lähti 100c kuumavesipesurilla. Yllättävän hyvin oli kolokoli aikoinaan tarttunut. Hioin vielä isommat pois ja liuottimella puhdistin, siihen pohjamaalit päälle. Tuota Teknoksen maalia kovasti suosittelivat maalikaupassa, varoittivatkin että on koostumukseltaan hyytelömäistä. Siksi näyttää tuollaiselta helmeilevältä märkänä, ihmeen sileetä jälkeä oli kuivuneena. En alkanut tämän takia hiomaan vaan vedin uuden kerroksen päälle, saa nähdä. Eikä tästä nyt mitään näyttely peliä tehdä.

Muistin tänään että penkin runko oli revennyt, otin sitten nahat irti ja voi elämä sitä ruosteen määrää, oli vain pikkasen hapan Nauru kuvia tulee varmaan vielä tänään myöhemmin.
Tikkurilan maalit on kuulemma paljon parempia kuin teknoksen
nimim isäni rautakauppias Razz
mutta ruisku olis hommattava siis. paljonko muuten vaati kompuralta tehoa?
Joo Tikkurilaan olen aina ennen luottanut, mutta päätin kokeilla. Taisi olla virhe Nauru Tosin olosuhteetkaan eivät olleet maalamiseen ihan parhaimmat.
Ei tuo paljoakaan vaadi, 6~7 bar työpaine ja ei minusta paljoa syö ilmaa, sen verran harvoin kompura hörähti käymään.

Penkki alkuvaiheessa. Ikävästi on lähtenyt noista sivuita repeämään, juuri sen rungon pettämisen takia.
[Kuva: th_IMG_1529.jpg][Kuva: th_IMG_1532.jpg]

Sitten suuri järkytys, meinasi silmät pudota päästä kun raotin takaosaa. Voisiko puhua rapsakasta? Wink Varovasti vaahtomuovit irti, hieman yrittäneet fuusioitua pellin kanssa.
[Kuva: th_IMG_1534.jpg][Kuva: th_IMG_1535.jpg][Kuva: th_IMG_1536.jpg][Kuva: th_IMG_1537.jpg]
Ihan mielenkiintoinen tämä Soliferian kuvarajoitus. 9 kuvan postaus ei onnistu ja tulee ilmoitus etten voi lisäta 12 kuvaa kerralla..

Hitsattuna ja hiottuna. Sekä kaunista maalausjälkeä, olisi ollut parempi tehdä kokonaan uusi. Mutta sen verran jämäkkä vieläkin, että saa kelvata Nauru
[Kuva: th_IMG_1543.jpg][Kuva: th_IMG_1549.jpg][Kuva: th_IMG_1563.jpg]
solifer sm 86 kirjoitti:itekkin voisi joskus tutustua ruisku maalaukseen kerta noin halvalla saa jo toimivan pelin Nauru pistäs vaikka mankiin uudet maalit...

Kyllä minä en enää maalaa millään muullu kuin ruiskullaRazz sen verran hyvä kapistus on. Ja mastonin ja Dublicolourin maalit on kanssa ihan hyviä.

Ja on se kumma kun nuo penkin rungot ei kestä, vaikka ne ei kovin kosteaksi pitäisi edes päästä ja silti ne lahoaa silmiin... Noo onneksi ei ole vaikea tehdä itseHymy nimimerkillä kokemusta onNauru
itelläkin penkki alta vähän ruosteessa mutta en viuelä ole jaksanut välittää...
Tänään olikin tapahtumarikas päivä ja palikkaa ruuvattiin kiinni paineella. Penkki tuli vielä parsittua ja helmat liimattua sisäpuolelle.
[Kuva: th_IMG_1575.jpg][Kuva: th_IMG_1572.jpg][Kuva: th_IMG_1577.jpg]

Runko pöydälle, olisihan sitä voinut pohjatyöt vielä vähän tarkemmin tehdä. Mutta tuo pinnanlaatu riittänee mainiosti tähän mopoon. Siitä vaan iskareita, swingiä, keulaa sekä pyöriä kiinni. Ja sehän rullaa, näyttää tässä vaiheessa ihan joltain BMX-fillarilta Nauru on se häijyn näkönen <3
[Kuva: th_IMG_1578.jpg][Kuva: th_IMG_1581.jpg][Kuva: th_IMG_1588.jpg][Kuva: th_IMG_1589.jpg]

Jatkuu--->
Seuraavana vaiheessa seisontajalka, jalkatapit ja työkalu loota.
[Kuva: th_IMG_1592.jpg][Kuva: th_IMG_1594.jpg][Kuva: th_IMG_1596.jpg]

Liikettä vastustavan voiman kanssa oli vähän pulamista, mutta saatiinhan ne jarrutkin kuntoon. Takapyörä menee todella hätäseen luukkoon, mutta etupyörällä ei paljoa endoilla. Sad Vaikkakin kyllä on huomattavasti parempi kuin ennen.
[Kuva: th_IMG_1599.jpg][Kuva: th_IMG_1601.jpg]

Seuraavaksi oli sähköjen vuoro, tässä vaiheessa ei nyt haeta mitään valoja tai muuta. Vain tarkoitus selvittää toimiiko kone kuin pitääkin.
[Kuva: th_IMG_1603.jpg][Kuva: th_IMG_1607.jpg][Kuva: th_IMG_1612.jpg]

--->
mikäs pytty sulla tossa on?? ja jätä mahollisimman riisutuks toi nii näyttää siistiltä
Välifiilistelyä Nauru
[Kuva: th_IMG_1606.jpg]

Kun vaijerit ja tekniikka oli kiinni sekä kunnossa pääsi tankin ja penkin kiinnittämään.
[Kuva: th_IMG_1616.jpg][Kuva: th_IMG_1617.jpg]

Tässä vaiheessa on pakko todeta ettei ollut tarkoitus tehdä mitään cafe raceriä, mutta pieniä vaikutteita mielestäni havaittavissa Wink Lopuksi putki kiinni ja hakemaan ensi savuja.
[Kuva: th_IMG_1621.jpg][Kuva: th_IMG_1622.jpg][Kuva: th_IMG_1625.jpg][Kuva: th_IMG_1626.jpg]

--->
Pientä muutosta havaittavissa Nauru
[Kuva: th_IMG_1432.jpg]

Pieni pettymys oli kun kone poksui oudosti ja siitähän huomasi että sytkä ihan vituillaan. Säädin tuohon Autisan kuvan asentoon mutta vain hörähteli, eli ei vieläkään tarpeeksi lähellä. Säädöt vain loppui kesken ja jäi savut tältä päivältä Sad Pitää huomenna ottaa toinen tikrun pohjalevy työstöön ja iskeä se kiinni.

E: Pyttyhän on viilattu ja siistitty 55cc Autisa, jota ruokkii 20mm bhbg. Alakehto, valot ja lokari tulee kiinni kerran on vielä kilvissä. Toistaiseksi Nauru Lokareita saa muuten ehdotella, jos olis turhana jotain hyviä.
Tulee kyllä tosi hieno!Hymy Nuo jarrut kyllä vähän epäilyttää, että saatko mopoasi pyähtymään, mutta jarruthan on vaudin surma...Nauru
Sivut: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19