Soliferia

Täysversio: KYSYMYKSIÄ
Katselet kevennettyä arkistoversiota. Siirry keskustelualueen täysversioon.
Sivut: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1. Käykö puchin kansi tomoksen sylinteriin?
2. Käykö tunturin leleu napa solifer sm ideal keulaan
Ilmeisesti SM malliin? Puchin kansi käypi,sama pultti jako.

Tuosta navasta en ossoo sanoa,muistelisin olleen leveämpi tunturissa? Mutta viisaampi korjaa..
Mitä eroa on pappatunturin ja solikan vauhtipyörillä puhaltimen kiinnitysreikien lisäksi ? Nää molemmathan pyörii vastapäivään, jotenka nää käypi ristiin ?
Löytyyhän solikankin vauhtiksesta puhaltimen kiinnitysrei'ät Wink . Muistaakseni oli joku malli missä pyörintäsuunta oli toisinpäin, selvisi helposti tarkastamalla pyörimissuuntanuolen vauhtiksen kyljestä. Ite en ole huomannut eroja eri vauhtipyörillä niin kauan kun on vaan kyljessä lukenut Bosch 6v 18w tai Bosch 6v 15w/3w. Parhaiten selviää, kun nappaat virtapöydän mukaan ja käyt testaamassa istuvuutta vauhtikseen...
Käykö 77 äsämmään teboilin 15w-40 moniaste öljy?? Alakertaan siis menossa eikös tuo moniaste ole tarkoitettu vanhempiin vehkeisiin sekä tuo tarpeeksi tujua ettei puske tiivisteidenkään läpi. Ja kytkinkin toimii tuolla varmaan ihan hyvin? Vaiko mikä öljy olisi hyvä solikkaan???
Siis tämä:
https://www.toknet.fi/moottorioljyt/tebo...0328540/dp
Varmasti käypä öljy, myös moniaste 10w-30 käypi ihan hyvin. Itse olen mopoissakin käyttänyt vaihteistossa (sekä 2 ja 4t mopoissa) teboilin monitra plussaa, 10w-30 sekin. Tuo monitra on ns maatalouden yleisöljyä joten pitäisi käydä 150hv turbollisen traktorin moottoorista tomoksen vaihteistoon. Itsellä kun pitää tuota litkua olla jemmassa, niin sitä sitten mopoissakin.
Mutta olen käyttänyt märkä kytkin vaihteistossa myös tuota 15w-40 moniastetta, 110cc kiinan hondatype koneissa eikä ole kytkin tai mikään luistanut.

Väitän tomoksen vaihteiston ja kytkimen toimivan vaikka jäteöljyllä ja tervalla, mutta tuo moniaste on varsin käypää niihin verrattuna. Naughty
joo ostan nyt tuota 15w-40 koska tujumpaa tavaraa niin ei vahingossakaan pääse vanhojen tiivisteiden läpi. Sitten V*tuttaa kun joutuisi lohkot avamaan pelkän tiivisteen takia Big grin
onko sm77 keulassa mitään jousia? kun voimakoneen sivuilla lukee jouseet -76. Keula ei oikein jousta eikä palauta niin voisi harkita sinne jotkut jouset hommata. Kävisikö monkeyn vai ovatko liian lyhyet?
Kyllä sielä keulassa jouset on. Ne on niitten liukuputkien sisällä. Pomppaavat esiin kun otat ne korkit pois putkien ylä-päästä.
Monkeyn jouset ovat ihan liian lyhyet.
onko solifer tomoksen 41mm männällä mitään eroa puchin 41mm mäntään? Kun joka paikassa lukee tunturi puch/tomos mäntä 10mm tapilla? Eli voinko tilata 41mm tunturi puch männän 10mm tapilla solifer tomokseen??

http://www.moposport.fi/fi/mantasarja-so...closeGroup=$tuoteryhma

kuten käykö tämä vaikka lukee tunturi city??
Käypihän se, kun näkkyy lukevan sol tomos. Tunturin männät 10mm männän tapilla käy tomokseen.
Voimakoneella sekä moposportilla on vain dinamin mäntiä. olen kuullut juttua että kannattaako edes dinamia tilata vai ostaa tehomäntä? Ja käykö tunturin leleun etuvanne solikan idealin keulaan?
Osta teho mäntä, TINAmini L-profiilin männät ei keveytensä takia sovi edes verkon painoksi kunnolla...

Finnmopolta saa laadukkaita steptwo mäntiä, olikohan 15e kpl.
Kestääkö tuo diaminin normaalimäntäkään. Finmopolla ei ole 41mm.
Jaa a, sitä en tiedä. Kannattanee soittaa tai kysyä sähköpostilla finmopolta.
Sivut: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12