Soliferia

Täysversio: Paras 50cc sylinteri??
Katselet kevennettyä arkistoversiota. Siirry keskustelualueen täysversioon.
Sivut: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Tässä kone remppaa on tulossa, mikä ois hinta/laatu suhteeltaan se paras ja tehokas Mosh . En kyllä mielelläni lähtis lohkoja muuttamaan. Että joku sellanen joka sais mennä "heittämällä" paikalleen. Smoke
metrakit tai autisa.Autisat voi olla kyllä aika harvinaisia Nauru
Vakiosta viilaamallahan saa myös kisakelpoisen,jos viilaukset kohillaan Hymy
tota metraa oon ajatellu, mut saako sen paikalleen suoraan... mitä se kulkis vaikka nyt tuolla metralla ja 16 dellorto PNBG:llä, muuten vakio. about 55?? vai?? miten ois vääntö ja kiihtyvyys vakio väleillä jos laittais silleen???
Siis noilla vireillä ja vakioputkella menee ehkäpä sen 55-60km/h. Jos joku tehari, niin päästään sopivilla väleillä ja teharista riippuen varmasti yli 75km/h vauhteihin.
Joo sitä vähän aattelinki. Miten Solikka kiihtyy vakio väleillä, putkella ja noilla vireillä? Entä löytyykö vääntöä? Kestääkö noi metrat käytössä? Leipooko helposti?
Vakiovälit on koneen kuolemaksi pytyllä kuin pytyllä. Aivan naurettavan lyhyet. Minimiväleinä vakioonkin suosittelisin 12-36 tai 35.
Joo ok... Ja vielä tälläset kysymykset. Kestääkö noi metrat käytössä? Leipooko helposti?
_zheigginen_ kirjoitti:Joo ok... Ja vielä tälläset kysymykset. Kestääkö noi metrat käytössä? Leipooko helposti?

Mikään pytty ei leikkaa ilman hyvää syytä. Aina on kyseessä joko liian laiha seos(useimmiten)tai väärä sytytyksen ajoitus. Kaikki viripytyt kestää hyvin oikeilla säädöillä.
juu... mistä tuo metra kannattais ostaa... katoin että moparilta maksais kansi mäntä sylinteri tiivisteet ja kaikki muu 174e muistaakseni
Jos haluat pari kymppiä säästää,niin osta moparilta tuo metran sylinterisarja ilman kantta,ja hommaa siihen vaikka supersportin kansi.Tais muistaakseni maksaa ilman kantta jtn. 140?

Kannattaa katsella myös ulkomailta nuita sylinterisarjoja,ovat huomattavasti halvempia kuin suomessa.Esim. puchshop,recambiomoto yms.
tai sitten täältä http://www.mopshop.de/shop/
Onko ton supersportin kannen rivat samanlaisia kuin Metrakitin sylinterin... Sais olla ettei siitä tulis mikää kyttä magneetti.
Katoin tossa että 75cc metrakit sarja ois vaan 3 e kalliimpi ku metra 50cc sarja moparilla... Tällänen kysymys nytte että kovaako toi kulkis 75cc ja vaikka 18 mm dellorto PNBG:llä, vakio putkella?? Joutuisko lohkoja muuttamaan tota 75cc varten?? Ja onko tolla kuin paljon koko eroo 50cc sylinteriin?? Entäs 65cc?? Katoin että siinä ois enemmän vakion näköset rivat, se ois hyvä. Onko siinä paljon eroo tohon metran 50cc. Moparilla myytiin vaan sitä 65cc ilman kantta. Onko toi puch 65cc korkeapainenkansi sopiva ja saman näkönen siihen. Tarviiko niitä lohkoja muuttaa jos hommais 65cc:n
Ja Wirittäjä welhoille tiedoksi että mulla on edelleen ne avarretut lohkot ylimääräisenä...
Kts Kauppahalli-osio.
jaajaa
Sivut: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14