Soliferia

Täysversio: Tomoksen kytkin
Katselet kevennettyä arkistoversiota. Siirry keskustelualueen täysversioon.
Sivut: 1 2 3 4 5 6 7
mikähän tossa solikan kytkimessä on, se ei palauta, kun on vetänyt kahvasta? ennen kuin vaihdoin tuon automaatin moottorin tuohon runkoon niin sitä ennen se toimi loistavasti, ei luistanut yhtään eikä rahissut ollenkaan! nyt kun tuossa muutama viikko vaihdoin tuon moottorin niin ei palauta ollenkaan... apua kaivataan
Oletko tarkistanut, että kytkinkahva ei ole jumissa? Itellä oli samanlaisia ongelmia ja selvisin siitä öljyämällä kytkinkahvan.
Vaijerikin voi olla rispaantunut, tai muuten vaurioitunut.
Oot varmaankin löysännyt vaijerin säätöruuvia vaijeria irrotettaessa, jotta sen saa helpommin irti ja nyt kasatessa unohtanu kiristää sen niin, että kytkinkahvan vapaaliike on oikea(2-3 mm).
se on kyllä rispaantunu se vaijjeri yläpäästä, joten varmaan selviää ostamalla uuden kytkinvajjerin. pitää myös ostaa uus kaasuvaijjeri kun se myös katkesi.
ei vieläkään palauta, vaikka on uusi kytkinvaijeri kiinni ja säädetty oikein. mikä vi**u tossa on muuten toimii nyt niin hyvin mutta ei palauta?
kokeile vaihtaa uudet öljyt koneeseenRolling Eyes
tohon vaihdoinkin uudet öljyt tossa 4 päivää sitten, mutta se on 75w 80 tai jotain. vaikuttaako toi öljy sitten niin paljon?
Eikö kahva palaudu laisinkaan? Meneekö se helposti käsillä auttaen takaisin?
En jaksa uskoa, että vika olisi kytkinjousissa, tai muuallakaan kytkimessä, jos kerta kytkin on toiminut hyvin, silloin kun moottoria on edellisen kerran käytetty.
Ainut mitä moottorille on sillä välin tehty, on siis öljyn vaihto? Onko öljy moottoripyörän 4t öljyä, joka on märkäkytkimille tehty?
Suositeltu viskositeetti on 10w30 tai 10w40.
Onko sinulla sellainen pieni jousi paikoillaan siellä käpälien välissä mihin vaijeri tulee?
Ai kuuluuko siellä olla semmonen ? Nauru no pitää jotain jousta kokeilla jos vaikka toimisi...
nyt kyllä löyty se vika. nimittäin kun tuossa välissä oli kiinni se automaatti niin olin kiristänyt kahvan niin kireälle, ettei se palauttanut Nauru onneksi huomasin tuon, olin jo valmiina siihen että pitää kattoo kytkinkopan sisälle...
Specialisti kirjoitti:Onko muilla ollu jatkuvia ongelmia Tomoksen kytkimen kanssa? Mulla on ollu siinä jo puolisen vuotta semmonen vika että kytkin nappaa kiinni välillä vaikka se on pohjassa. Eli kytkin pohjassa, vaihe päällä ollessa kytkin ottaakin kiinni->keula pystyyn.

Nyt taas tuli sellainen vika että kytkin lopetti kaiken toimimisen. Kytkin ei siis irrota lainkaan vaikka säätöruuvi olisi missä kohtaa tahansa. Otin kytkinpakan ja kruunun irti enkä nähnyt niissä mitään vikaa, viilasin vielä hakkautumat pois kytkinkruunusta ja iskin kasaan mutta ei toimi. Evil or Very Mad

Sama juttu oli mutta tulipa korjattua.Nauru
Juuu se jousi sinne käpälien välii on iha kätevä nii ei helise se kytkinkahva ja palautuu paljon nopsakammin Cool
missä vika kun ostin solikkaan uuen kytkinvaijerin ja laitoin kiinni entinen vaijeri oli poikki jo ostettaessa mopoa.uusi vaijeri kiinni mutta kun laitan kytkimen pohjaan ja laitan vaihdetta päälle karahtaa iha saa"#"# jos vähä potkii vauhtia ja sitte laittaa vaihteen päälle ni ei karaha,nyt on siis vaihe päällä ja liikkessä mopo,painan kytkimen pohjaan vauhti hiljenee mutta mopo pyrkii eteen päin silti vaikka kytkin on pohjassa
Sivut: 1 2 3 4 5 6 7