Rekisteröidy Soliferian käyttäjäksi


"Solifer-harrastajien asialla jo vuodesta 1999."

Pikkukysymykset
#1
Minua on ruvennut ottaan pannuun kun jokaiselle kysymykselle tällä foorumilla tehdään oma topicki.
Tämä aihe on siis sitä varten että täällä kysytään pienet kysymykset ja niihin annetaan pienet vastaukset.

Eli siis esim ''paljonko laitan solkun Gummiin ilmaa?'' ja ''minkälainen tulppa solikkaan kuuluu?''

Tänne siis järkeviä kysymyksiä.
Jos tuntuu turhalta niin poistakaa, Ei tee mulle mitään.
Hae
Vastaa
#2
TS-50S ei saa bensaa, mikähän ois vialla kun ei tahdo lähteä käyntiin ja kuhan lähtee niin kaasua painaa niin tukehtuu... uus kaasari hankinnan alla jos ei sillä rupia toimimaan niin pitää tarkemmin syynätä, ja imukaula pitäis katsoa tarkemmin ettei se vuoda.
Hae
Vastaa
#3
Ilmanputsari tukossa, koho hajalla, bensahana tukossa, bensassa epäpuhtauksia, tulppa menossa huonoksi, kampuran stefa/stefat vuotavat, imuvuoto tiivisteissä, väärät säädöt. Tässä näin alkuun.
http://netti.nic.fi/~rush/tuna/

http://users.utu.fi/anpaja/mopo/solifer_tietoa.html

Turun moottoriseura viilaamassa pyttyä:

" - An määki viila vähä sitä pakoaukko."
" - Kuivarte sää se männähelma kokonas poijes sahasi?"
" - Virtane! Misä mu viila o?"
Vastaa
#4
Ja imuvuodon löytämiseksi pikku vinkki:
1. Laita moperi käyntiin
2. Ota jotain painepattua ainetta, Esim. deororanttia
3. mopon käydessä suihkuta sitä dödöö kaikkiin tiivistettyihin kohtiin, Jos kierrokset nousevat niin vuotokohta on löydetty.
4. Osta Motonetistä sikasil-gaskettia ja tee uuet tiivisteet.
5. lähde ajaan pimppistä
Hae
Vastaa
#5
Tuli tässä tänään sellainen kysymys mieleen että onkos läskitankin mittarinpelti tehty alumiinista? Sitä vaan että sehän olisi silloin helppo saada kiillotettua, kun se näyttää olevan kiiltävä kaikissa vanhoissa mainoksissa. Vai onko kyseessä vain sinkitettyä peltiä?
[Kuva: soliferiasigisr5.png]
Vastaa
#6
Sipoon-solivieteri kirjoitti:Tuli tässä tänään sellainen kysymys mieleen että onkos läskitankin mittarinpelti tehty alumiinista? Sitä vaan että sehän olisi silloin helppo saada kiillotettua, kun se näyttää olevan kiiltävä kaikissa vanhoissa mainoksissa. Vai onko kyseessä vain sinkitettyä peltiä?

Ei ole alumiinia vaan sinkittyä peltiä! Naughty
Solifer SM-80
Solifer SM-84
Solifer SMA (osia)
Tunturi DXL -83
Hae
Vastaa
#7
Solifer SM85 etulokarin reikäkiinnikkeet, onko toisen pään tarkoitus tulla lokarin päälle vai alle? Kuvissa näkyy sekä että ja toinen näistä on taivutettu menemään päälle ja toinen alle.

Sitten vielä onko tuon kytkimen laakeripakan sokka tärkeä toiminnalle?
Vastaa
#8
Henk kirjoitti:Solifer SM85 etulokarin reikäkiinnikkeet, onko toisen pään tarkoitus tulla lokarin päälle vai alle? Kuvissa näkyy sekä että ja toinen näistä on taivutettu menemään päälle ja toinen alle.

Sitten vielä onko tuon kytkimen laakeripakan sokka tärkeä toiminnalle?

Se pää jossa on yksi reikä menee lokarin alle/sisään, toinen pää jossa on kaksi reikää tulee etuputken kannakkeen päälle.

Jos tarkoitat saksisokkaa joka lukitsee kruunumutterin kytkinakseliin, niin onhan se tärkeä! Ilman sitä kruunumutteri aukeaa ja tulee isosta alumiinimutterista läpi!
Solifer SM-80
Solifer SM-84
Solifer SMA (osia)
Tunturi DXL -83
Hae
Vastaa
#9
Minkähän tossa mun tunturissa on vikana kun talvella toimi hyvin mutta heti kun kelit lämpenee niin rupeaa pätkimään. Ajaessa pätkii vain jos ajaa täyskaasulla pinta kaasulla hissukseen ajellessa toimii ihan hyvin missä vika??????
Vastaa
#10
soturi kirjoitti:Minkähän tossa mun tunturissa on vikana kun talvella toimi hyvin mutta heti kun kelit lämpenee niin rupeaa pätkimään. Ajaessa pätkii vain jos ajaa täyskaasulla pinta kaasulla hissukseen ajellessa toimii ihan hyvin missä vika??????
Röpöttääkö yläkiekoilla? jos röpöttää niin liian iso suutin. Pätkiminen tosin viittaa liian pieneen suuttimeen.
Vastaa
#11
jos talvella toimii hyvin niin miten kesällä sitten oliskin liian pieni suutin kun yleensä kesällä sitä pienennetään ja ei röpötä
Vastaa
#12
soturi kirjoitti:jos talvella toimii hyvin niin miten kesällä sitten oliskin liian pieni suutin kun yleensä kesällä sitä pienennetään ja ei röpötä

Niin näistähän ei koskaan tiedä, kun yksilöitä ovat. Sähköissäkin voi varmaan olla jotain vialla ?
Vastaa
#13
Nyt sitte kiiresti vastatkee.. !
Elikkä, kaveri ois halukas tekee mun Solikkaan uutta änkkää joka ois aikalailla samanlainen kuin alkuperäinen hernerokkapurkki, mutta tulee vapaamin virtaava, hitusen pienempi ja lyhyempi loppu pilli. Änkän sisälle tulis putki missä on reikiä ja villaa. Eli onko kuitenkin vastapaineita vai onko sama kuin ilman änkkää ? Confused Toivottavasti älysitte.. Nauru
"Ei ole paikkaa jossa ei Soliferilla pääsisi !"
Vastaa
#14
aika pieneks jää paineet, mutta vakioputken kanssa et persdynolla huomaa eroo orkkisänkän, "vapaavirtausänkän" tai änkättömän putken välillä (paitsi melusta tuleva psykologinen ero)
Vastaa
#15
Ainakin uudemman Sm putki on melkonen tehosyöppö.
Vastaa


Vaihda huone:


Keskustelua selaavat: 3 vieras

© Petteri Bamberg 2016

Tutustu Smartyyn Validoi CSS Validoi HTML