Soliferia

Täysversio: Tomos 4v:n viritys
Katselet kevennettyä arkistoversiota. Siirry keskustelualueen täysversioon.
Sivut: 1 2 3 4 5 6
onko toi t.n.t putsari hyvä
Roadrunner kirjoitti:onko toi t.n.t putsari hyvä

No jos se on vaahtomuovia niin kait se hyvä on.
vitja, kävin yhessä mopokaupassa ja ostin solikan täysin viilamattoman vakiopytyn, ihan helvetin hyvin viilatun vakipytyn ja ostin kampuran johon tilaavat ja vaihtaavat kisakiertokangen... ja sitten ostan kaverilta 16 mm dellorton ja kuhan saan sen kampuran, niin voin iskee palikkaa paikalleen... ihanata, ku tilaavat vielä autisaan männän jostain, mutta eivät luvanneet mitään varmaa... sitte ois sekin, mk3 putki ja 5.vaihde... löytys vaan se oikeenlainen ikkunamäntä !!!!
http://www.moposport.fi:8080/workspace.c...e=130-668S , tätä ja tehomäntää kehiin sitten.. (kun leipoo kiinni) Hymy
sori mutta vähän sekoitan Embarassed miun solifer sm kulkee n.65 km/h kun ostin sen mutta en tiiä mitä virejä siinä on mutta sen tiiän että se on Henkka86:en entinen sm Nauru niin että mitäs luulette kannattaako enää viritellä mutta teharin ainakin aion hankkia ja vaihtaa rattaiden paikkaa ku ei jaksa vetää edes kolmosella loivaa ylämäkeä ylös vai johtuuko se jostakin muusta???? Confused
Tuota noin, tarkoitat kai, että vaihdat välityksiä? Rattaiden "paikan vaihtaminen" tuskin auttaa Nauru ..
Mutta niin, en osaa neuvoa koska itsekkään en paljon noista viri jutuista tiedä. Ainakaan kun en osaa sanoa mitä viriä ennestään jo on.

Toisaalta, ei kai Solikan tarvitse mikään pommikone ollakkaan Cool
Kerralla vaan kunnon viritykset eikä mitää vakiopytyn viilailua.

Mun solikassa on metrakit 75cc sylinteri, 20mm dellorto ja metrakit muffler putki. Tietysti myös 5-vaihde ja 15/36 välitykset.

Tehoa on riittävästi.
mistä ostit se 75cc pyttyn ja paljon sun mopos on huiput
Tuge kirjoitti:Kerralla vaan kunnon viritykset eikä mitää vakiopytyn viilailua.

Mun solikassa on metrakit 75cc sylinteri, 20mm dellorto ja metrakit muffler putki. Tietysti myös 5-vaihde ja 15/36 välitykset.

Tehoa on riittävästi.

ja kone kestää ~500km ja vie bensaa 10l/100km ja jopa haminan polisiikin huomais että on viritetty, no mutta jos tykkää ajaa pelkopereessä (jos ei ole sitten niin kova jätkä että ajaa täyzii karkuu)
Mosh miltä sivulta voi tilata viritys osia soliferiin ?? Esim isompia sylinterejä ja isompia kaasareita??
onko 85e mielestänne paljon 65cc autisasta ja kannesta mikä on kuulema tälle pytylle suunniteltu?pytyllä on ajettu noin 300km.ja mukaan tulee myös mäntä, männätappi ja sokat.
Eipä ole paljon, mikäli on vaan toi 300km ajettu. Tolla pytyllä pitäis päästä jo 80-90km/h nopeuksiin 18-20mm kaasarilla, hyvällä teharilla jne. jos säädöt kohallaan.
Kannattaisko sit saman tien ostaa tomoksen kisakampura? Vai pitäskö tyytyä pelkkään 12mm kiertokanteen?
Kannattaa! Itellä kisakampura ja kestävyys on huippuluokkaa, eli ei pelkää vingutusta.
nyt heitän hiukan aiheesta mutta omasta mielestäni taasen alkuperäinen bingi oli huono verrattuna tuohon dellorton 14.14 shan joka on nyt kiinni solkussa Nauru
Sivut: 1 2 3 4 5 6