Soliferia

Täysversio: soliferit katoamassa?
Katselet kevennettyä arkistoversiota. Siirry keskustelualueen täysversioon.
Sivut: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Haminassa on tänä keväänä alkanut joku nuori sälli ajavan runkotankkisella automaatti Solikalla. Eli siis Sloveniassa valmistettu Tomos A3 varustettuna Soliferin tarroilla.Nauru Näytti olevan varsin siisti ja originaali kunnossa. Kiihtyi aika rivakan näköisesti kevyen kuskin alla.Cool Ettei vaan olisi kukaan tältä foorumilta?
Sekö on jugoslaaviassa tehty siis se runko tankki? semmoinen ja siihen 50cc ja jugoslavian poijjat viilaamaan niin asia stuntti vehje olis Cool
Sloveniassa se on tehty. Tuossa Specialistihan sen sanoi...Hymy
No se oli joskus neukkula aikoihin jugoslavia. sitten kun ddr hajos ja neukkula loppu rupes itä lokissakin maat muuttumaan ja stekkoslovakiasta tuli sekki ja slovakia ja niin edelleen. Varmaan Suomikin olisi noihin aikoihin vapautuneet ''äiti venäjän'' sylistä jos sota olis ollut r*ssille ollut suotuisempi...
Mutta takas häviäviin solikoihin Hymy
Nyt minä sen keksin miksi Tomos moottoreiden lohkovalu ei kestä! Heräsi epäilys että olisikohan Jugoslaviassa käyttäneet lohkojen valuaineena vapaussodan aikaisia kranaatin sirpaleita ja luotejaNauru
Heh. eipä ainakaan minulla ole ollut ongelmaa siis murtumisia koneen korvakoitten kanssa...
(06.11.2005, 0:50)Tomi kirjoitti: [ -> ]Kyllä ne solikat taitaa olla vaa katoamassa, täälläpäin en ole kertaakaan nähnyt mitää solikkaa nähnyt liikentees. Omaki ei ole vielä kilvissä eikä liioin siinä kunnossa että kehtaisi kylille mennä.  :grin:

Minulla on tavara solikka entisöinissä 4g tomos kai-83 Jos sais jostakin täydelliset osa luettelot
heips!

ostin tänä kesänä -2020 sm solikan (survivor orkkis latolöytö) kaverilta maalaistalosta. ennestään minulla on myös toinen sm solikan runko priima (lavalta pelastettu).

onko 08tele alueen rajoilla muita Solikka harrastajia ? etsin muita Solikka ystäviä tämän harrastuksen pariin. Muitakin mopoja minulla on moniharrastajana jne.

omalla kylällä on toinenkin sm vielä jäljellä täys orkkis kunnossa, ja ajossa.

anyway, tämän alueen muut mopo harrastajat olisivat tervetulleita, jotta vois tutustua ja jelppiä puolin toisin harrastuksessa parhainpäin.
Itekki kaivoin "ladosta" vanhan sukukalleuden ja rupesin entisöimään urakalla. Solifer Export -68 3 speed thermomat. Muutamia pikku setpäkkejä tässä on tullut mutta jospa se vapuksi ajoon kerkeää.
Sivut: 1 2 3 4 5 6 7 8 9