Soliferia

Täysversio: soliferit katoamassa?
Katselet kevennettyä arkistoversiota. Siirry keskustelualueen täysversioon.
Sivut: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Taitaa se suurin syy noiden muovimopojen yleisyyteen olla se, että nykyisin mopokaupoissa yksinkertaisesti ei enää juuri muunlaisia ole myytävänä. Tuosta muuten tulikin mieleen eräs postaus vanhalta foorumilta:

pku kirjoitti:Olin tuossa lauantaina mp-messuilla ja piti hieraista silmiä kun näin osaston jonka nimi oli "Oulun Solifer Tehtaat"!
Osastolla oli Kiinalaisia skoottereita joihin oli lätkitty muovinen Solifer kruunu. Blääh, ei kiinnostavaa.

Näytillä oli myös pirun hienosti entisöity Export. Kysyin paikan "pomolta" etteikö siitä kannattaisi teettää uustuotanto mopoa? Hän vastasi että on kohta menossa Kiinaan (toivottavasti lentokoneella)Exportin kanssa hieromaan kauppoja. Tarkoituksena olisi tuottaa mahdollisimman samanlainen peli kuin wanhakin oli. Jos, pääsevät sopimukseen niin niitä tehdään heti 1000 kpl. Jumakauta jos toi homma toteutuu ja rassi on hyvin tehty niin mä haen pankista lainaa! Mosh

Mitenköhän lie homma edennyt?
en haluais maalata piruja seinille mut en usko et tosta kesää tulee.. ois varmaan hienoo ajella vm 2006 exportilla Cool
soiliina kirjoitti:en haluais maalata piruja seinille mut en usko et tosta kesää tulee.. ois varmaan hienoo ajella vm 2006 exportilla Cool

jossa olisi kaikkien kiemuroiden jälkeen variaattori Nauru
Niin tai minarelli am6 makaroonilaatikko koneena! Confused Tuskimpa toteutuu sanon minä! Sitäpaitsi keskiverto nykymopopoika ei ajaisi semmosella kun se ei ole kylän korkein eikä mene eikä kierrä eniten täyziii!
joo'o kohta sanotte, että variaattori ja 6 vaihetta. se ois katokkaas tosi nöyryyttävää noita "keskivertomopoilijoita" kohtaan! mut tuskin ne sitä nuorison mopoks aikookaan, jos ne siitä mitään väsää..

Edit: vois noita tomoksiakin tuoda suomeen, löytyy ihan kivoja vehkeitä: http://www.tomos-dvokolesa.si/mopedi.asp
se on katose se että se mille on paljon kysyntää kannattaa tuoda Wink

Vieras

Täälläpäin ei ole kyllä solikoita paljoa.
Kaveri sano et myynkö automaatin sille, sanoin et jos maksat 2 000€, tämä vaan vastas et ei siitä saa ku korkeintaan 200€.
Ja väitti et niillä on mummolassa ainaki 20 automaatti solikkaa, ku sanoin et se on kohtuu harvinainen.
Anonymous kirjoitti:Täälläpäin ei ole kyllä solikoita paljoa.
Kaveri sano et myynkö automaatin sille, sanoin et jos maksat 2 000€, tämä vaan vastas et ei siitä saa ku korkeintaan 200€.
Ja väitti et niillä on mummolassa ainaki 20 automaatti solikkaa, ku sanoin et se on kohtuu harvinainen.
Tupon kirjoitin siis minä, unohdin vaan kirjatua.
Siis voi helvetinhelvetinhelvetti!!!! Kattokaas tosta soiliinan linkistä nuita endurotomoksia niin siinähän lukee etä joissain niissä on MINARELLI AM6 kone! Evil or Very Mad Nyt meni usko pahemman kerran tohon tomoksenkin tuotantoon kun menivät makaroonimiesten paskoihin sortumaan....voih voih ja vielä kerran voih! Sad
katos perkele Evil or Very Mad , en huomannu noita ensikään kun katoin enemmän niitä street malleja.. juu, älkää tuoko noita enskoja suomeen, noita amkutosia riittää kyllä kaikille omansa,, Neutral
Näin tänään SM:än ristinkalliolla amiraalin vieressä kun autolla ajelin! Joku vanhempi äijä avokypärä päässä ajoi sitä!
täällä on ainakin vielä suhteellisen paljon solifereitä ! 11 solikkaa olen nähnyt täällä Nauru
noo antaa niiden am6 miesten tuskailla autotallissa moponsa kanssa, oma häpeänsä on jos ostavat.

tähän moottorin valintaan on syynä se että on kannattavampaa ostaa moottori ja siihen sähköt tms ja kasata bolt-on pyörä, kuin rakentaa itse moottorit ja siihen kaikki osat. Tämä moottorin valinta ei ihemtytä sinänsä yhtään koska 50cc jawoja tehdänä myös samalla moottorilla.

tehdäänkö sitä vanhaa tomos laatikkoa edes alakertana enää nykyään? vai onko sen korvannut uusi malli??

omasta mielesta tomos on ihan saatanan kestävä laatikko, mutta kytkin ja vaihteisto rutisee paukkuu ja ruhjoutuu kun vaihtaa vähänkin huolimattomasti, ja kuinka ollakkaan toimiiko am6 samoin Wink ?

vaikka tomos on hyvä moottori niin uskon sen vanhassa kuosissaa olevan kilpailukyvytö vientiin.
Niin mutta katos tomoksen uusia malleja niin esim tuossa APN6 mallissa on sama voimanlähde kuin SäMässä! Se olis noista Tomoksen uutuuksista se minkä mä mieluiten huolisin!
Specialisti kirjoitti:Niin mutta katos tomoksen uusia malleja niin esim tuossa APN6 mallissa on sama voimanlähde kuin SäMässä! Se olis noista Tomoksen uutuuksista se minkä mä mieluiten huolisin!

mutta huoliiko 1000 muuta mopoikäistä ihmistä? Nauru , ei välttämättä.
Toki sellainen joka tiettaa moottoreista ja on ennenkin pelaillut saman vanhan tomoksen kanssa niin mika ettei, mutta joku tavan matti meikäläinen on varmaankin kytkimen tms. kanssa vähän kusessa.

tomos alkaa olla moottoripyörävalmistaja ja siten alkavat jäädä omat moottorit pikkuhiljaa unholaan, kun on edullisempaa ostaa länsieurooppalainen saapasmaantuotos.
Sivut: 1 2 3 4 5 6 7 8 9