Soliferia

Täysversio: soliferit katoamassa?
Katselet kevennettyä arkistoversiota. Siirry keskustelualueen täysversioon.
Sivut: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Tässä teille järkyttävää katsomista: http://www.huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=49938609
Siellä se on yksin ulkona, kylmässä ja kosteassa ruostumassa. Sad
Tänään tuli sitten bongattua vantaalla solifer Shocked . Tulivastaan eräällä pyörätiellä ja en ehtiny kun nopean silmäyksen luomaan ohiajaessani. Näytti olevan joku 80 luvun sämä ja nätissä kunnossa. Tunnustaako ketään?

Ite oon mahdollisesti ens vkl faijalle huittisiin menossa ja tarkotus ois saada solikka kilpikuntoon ja käydä rekisteröimässä. Sitten ei tarvii aina härkäpakarin lenkkiä heittää pelkoperseessä Nauru.
Eipä oo meijänkään kylällä ku 2 soliferia ja toinenki niistä on mun.
Eipä oo solifereitä meijänkään kylällä ku 2 ja toinen niistä on minun.
Meijjän kylällä onn nähny vaan 1 solikan ja seki on minun
Sama täällä Sad Mut onneks on 2 supersportii ja 1 tunturi DX
Kylälläni tietääksi 2 Solikkaa ja toinen niistä minun. Kumpikin on lähinnä pihakäytössä.
Olin tossa sunnuntaina ajelamassa Mikkelin keskustassa ja kun tulin kärkikolmion takaa, niin piti väistää Solifer Sm:äää.
Runko oli mallia 77-81 ja siinä näytti olevan Puchin 4v kone. Ei kyllä paapalla valot toiminu.
Meidän kylääs on kyllä epämääräinen luku soliferejä. sm:äi on monenmoisia.
Ittelläni on kaksi tuoreempaa Sm:ää.
Olis ens talvena kaverin kaa tarkoitus entrata joko v59 Capri tai v59 Speedy. Molempii löytyy rungot. Viime talven rojektina oli kyllä v59 Tunturi.
Kyllähän ne aikas viimeisiään vetää. Kuitenkin on näitä paraateja ym. ollu, niinkuin viime viikolla oli se pappis jutska Helsingissä. Tosin Solivietereitä ei yhtä paljon arvosteta, joka on aikasmoinen sääli. No, toivotaan, että nuoret heittäis muropakettimoponsa jorpakkoon, ja kiinnostuis enemmän kunnon menopeleistä.. Itelläkin on kaks Suomenmestaria tallissa, tosin toinen (-76) on rempassa, ja uudempi (-82) odottaa ens talvea vielä aikas järkyttävässä olomuodossa.

Ennen:
http://solifer.suntuubi.com/datafiles/ga...olifer.JPG
Viime syksynä:
http://solifer.suntuubi.com/datafiles/ga...r%2012.JPG
Laiskuuttani en jaksanut rempata sitä talvella, mutta nyt alko taas kiinnostus, ja pitäis saada valmiiks luultavasti kuukauden sisällä.
Onko joku teistä ikinä nähny solifer Minicrossii niitä ei taida olla tehty montaa kipaletta?
Mulla ja popetalla on meiän kylän ainoat solihveritCrying or Very sad
Nyt oon juhannuksen jälkeen menossa faijalle ja sillon pitäis saada solikkaa läjättyä kun vanteen keskiötkin tullu sorvista että saa uudet laakerit kiinni. Sen jälkeen voi huittisista bongata solifer sm 76 aina välillä, mitä nyt faija sillä ajelee. Kyllä itekki tulee vedettyä lenkkiä aina kun sielä käy mutta aika harvoin...
Eilen tuli nähtyä paljon Soliferejä vanhojen mopojen classic vesijärvikierroksessa.
super1 kirjoitti:Eilen tuli nähtyä paljon Soliferejä vanhojen mopojen classic vesijärvikierroksessa.

Ainiin semmonenkin oli!Embarassed meni kyllä meikäläiseltä ihan ohi, vaikka ei olis ollut edes pitkä matka käydä kattomassa. Oliko vain mopoja vai oliko ihan motukoitakin?

Vaikka ei ihan aiheeseen liitykkään, niin todettakoon, että Kärkölässä(joku 30-40km Lahdesta länteen)olis Jawasakkiajot ens viikonloppuna. Sinne olen ite ainakin menossa Jawallani, kerholainenkin kun olen. Arviolta n. 100 Jawaa tulossa miitinkiin. Taidanpa laittaa tonne tapahtumat osioon juttua tuosta...
Sivut: 1 2 3 4 5 6 7 8 9