Soliferia

Täysversio: Mun Solikka
Katselet kevennettyä arkistoversiota. Siirry keskustelualueen täysversioon.
Sivut: 1 2 3 4 5
solifer sm 86 kirjoitti:pistä kuvia


Pitänee pistää piakkoin
Joelis kirjoitti:
solifer sm 86 kirjoitti:pistä kuvia


Pitänee pistää piakkoin



No nyt on kuva ! käykäähän kaikki ihailemassa ja kommentoimassa Nauru
Itseltä löytyy SM -77. Alkuperäiskunnossa lukuunottamatta väriä (huonolla maalilla vedetty musta, alkuperäinen väri oli paskanruskea) paria muutosta koneen puolella ja jokunen muutos siellä täällä (virtalukkoa, digimittaria jne). Ideana olisi pistää kilpiin ja käyttää kesäkruiserina silloin kun ei autoilu nappaa vaan haluaa vaan hiljalleen ajella ja ottaa rennosti. Väri tulee vaihtumaan todennäköisesti johonkin varsin huomiota herättävään ja mietinnässä on ollut esim hemi orange tai muu vähän erikoisempi väri. Muu mopo taas pidetään kohtuu orkkiksena lukuunottamatta moottoria johon saattaa tulla sitä sun tätä pientä muttei kuitenkaan mitään kovin huomiota herättävää (viilattua pyttyä, laskettua kantta, välitykset ja ehkä kaasaria vaihtoon tms.).
Mikä ihmeen digimittari? Ai kierroslukumittari vai?
Varmaan sigma tai vastaava, kun niitä myydään digi mittareina.
Mutta Joonas_p_k:n solikka on luultavasti 80 tai 81 malli. Silloin ollut ruskea väri vakiona.
solifer sm 86 kirjoitti:Varmaan sigma tai vastaava, kun niitä myydään digi mittareina.
Mutta Joonas_p_k:n solikka on luultavasti 80 tai 81 malli. Silloin ollut ruskea väri vakiona.

Polkupyörän nopeusmittari siis koska itsellä ei ole koskaan ollut tuota orkkismittaria enkä koe sitä niin tarpeelliseksikään joten digimittari ajaa asian enemmän kuin hyvin. Mutta kyllä tuon pitäisi -77 olla, ainakin alkuperäisen omistajan mukaan ellei sitten muistanut väärin (joskus tuli historiaa selviteltyä ja oltua yhteydessä aikoinaan uutena ostaneeseen). Ja toisaalta voihan tuo olla tehty niin että olisi vaihdettu tankki ja boxi uudemman mallisiin koska tuo on tosiaan joskus enemmän kuin kerran kaaduttu jalkatappien kulmasta päätellen.
Niin voi myös olla. mikäs on runko numero?
1910027 on runkonumero eli 70-luvun loppupuolen härvelihän tuo on. Kehtoa ei ole, isoripainen pytty, salmiakkikuviot lokareissa, jne jne.
Mitä taas itse selailin niin tuo vois hyvinkin olla -77-79 tuon runkonumeron perusteella. En tiedä alkuperäisestä väristä satavarmaksi mutta sen perusteella minkälainen maalipinta jne oli kun sain sen niin viittaisi orkkismaaliin mutta toisaalta taas voi hyvin olla että nuo on tosiaan joskus vaihdettu.

Mitä hyviä tunnistusvinkkejä olisi jotta saisi tietää tarkan vuosimallin?
Hmmm.... katselin noita -77 vuotisten runkonumeroita ja pikavilkaisulla täsmäsivät mutta todentotta, tuossahan on yksi numero lisää. Eli kai se on pakko uskoa jos niin väitetään. Pitää käydä tallissa ja katsoa missä tuo sivutuki on kiinni ja minkälaiset navat vanteissa on.
Joo vm 1980 tuo on. Olen siitä 99%varmaHymy
Juu näin se on, seisomatuki on takaswingissä kiinni ja väri ja muut täsmäävät vuoteen -80 eli ilmeisesti ensimmäinen omistaja muisti vuoden väärin tai sekoitti mopon johonkin toiseen mutta pääasia että nyt selvisi.
Runko numero täsmää 80SäMän kanssa. 80sm On vissiinkin yksi yleisimmistä sm vuos malleista?
Itellä on vm 81 ja on yksputkirunko...tiiä sitten
solifersm81 kirjoitti:Itellä on vm 81 ja on yksputkirunko...tiiä sitten

Vanhaa varastoa tai ensimmäisiä -81:iä ja kasattu vanhaan runkoon uusia osia tms?
Sivut: 1 2 3 4 5