Soliferia

Täysversio: Tehari Solikkaan!
Katselet kevennettyä arkistoversiota. Siirry keskustelualueen täysversioon.
Sivut: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Mistä saa kunnollisen (semmosen joka ei hiilaa maata niinkuin Muffler Racing, vähän sen tapanen ku SMRACINGillä) ja halvan teharin Soliferiin? Ja se on Solifer SM 80.
http://www.mc-scatter.com/catalog/produc...ts_id=1215

Tällä sivulla tuotteet ovat aika halpoja!!
gashouse kirjoitti:http://www.mc-scatter.com/catalog/produc...ts_id=1215

Tällä sivulla tuotteet ovat aika halpoja!!

Voi helevatan kynärit! Tuo on justiinsa se Muffleri joka hiilaa maata ja tuon saman putken saa sitäpaitsi Moparilta hintaan 49 €! http://www.moposport.fi:8080/workspace.c...e=861P0110
no siellä oli sit vielä halvempi
osta kuule mopo sportista alkukäyrä ja ota se tehoputken käyrä pois ja hitsaaa se 17e kayrä kiin niin ei enää hinaa maata
eli kumman te laittaisitta solikkaan tehariksi pv:n luhao tehari kute specialistil vaiko muffler racing tehari ? kummankaan laitto ei oo onkhelma eli nää hitsaukset ja muut sen sellaiset , kumpi on tehokkaampi...? =)
No PV:n Luhaolla saa todella vahvan ja tasaisen vääntökäyrän ilman tehopiikkiä ja paljon kierroksia. Luhao on oikea "enska-putki" niin ulkonäöllisesti kuin toiminnaltaan sekä ääniltäänkin. Se vaatii tosiaankin hyviä hitsaustaitoja ja joudut tekemään siihen lähes koko alkukäyrän(ja laipan)itse uuden sekä taivuttamaan loppupilliä. Lisäksi joudut tedemään n. 20cm loppupilliä itse sekä pistämään vaimentimen siihen päähän. ÄLÄKÄ SITTEN MISSÄÄN NIMESSÄ PILKO ALKUPERÄISTÄ PUTKEA!!
ooouuu se onki noi monimutkaselt kuulostava homma =) mut kyl se onnistuu.. paljo luulet specialisti huippujen kasvavan jos laittais sen luhao teharin kii siihe ,solikka kulkee täl hetkel ~65km/h ?
musta tuntuu että se luhao on aika shitti... niin jarza osta multa se mufleri mutta pitääkö mun tehä uus laippa sulle vai ?
45€ tahot siitä vai? tunnetko juhana huovisen? =)
JarBa kirjoitti:musta tuntuu että se luhao on aika shitti... niin jarza osta multa se mufleri mutta pitääkö mun tehä uus laippa sulle vai ?

Susta tuntuu Big grin Kannattaa puhua vasta sitten kun on kokemusta asiasta. Itekkään en uskonut aluksi kuinka paljon sitä voimaa tulikaan lisää Luhaolla. Sattui varmaan vahingossa putken mitoitukset kohalleen. Nauru Kyllä Mufflerikin on varmasti ihan hyvä putki, mutta kuulemma pelaa kunnolla vasta ylärekisterissä. Ja onhan Muffleri paljon rumemman näkönen kun Luhao.
mufleria en enään käytäkkää.. on kato melko hieno putki nykyään.. Razz mutta on aika vaikea uskoa että siinä menee vastapaineetkaa kohalleen? ku on tehty suzukin koneeseen? :O

http://mopshop.de/shop/product_info.php?...427e000c4d

juhana huovinen on mun velipuoli Nauru
juhana sano et 45 € lähtis ,kylhän mä sen ostaisin mutku se putki on siel kemijärvel =) ,et jussin pitäs käyä se sielt kipasee tänne ja voisit sie sen uuen laipan siihe tehä , jos jaksat ,, ja tuota pitääkö mun sitte alkaa hitsailee sitä ettei se maata kovi vihlo ? ..
no ei se oikeastaa paljo mutta jos sen putken laitat niin ei tiukkoja kurvia pysty tekee eikä juuri muutenka ajaa missä sorateilläNauru eli hitsausta suosittelen..
joo-o´, mie ostan sen , mutta teekkö sie siihe sen uuen laipan valmiiksi? =) ja kui paljo se antaa sit tehoja ja onko se kova ääninen? ottaako se nii sanottuu tehopiikkiä ? Hymy
Sivut: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15