Soliferia

Täysversio: Isommat bingit
Katselet kevennettyä arkistoversiota. Siirry keskustelualueen täysversioon.
Sivut: 1 2 3 4
Pitääkö paikkansa, vai onko pelkkää huhua että bingillä on isompia kaasareita kun nää vakio 9mm. Kaveri väittää et sil on 18 bingi varastossaShocked
Vakiohan on 11mm. No ulkomailla on vaikka minkä kokoisia Bingejä. Laadukas saksalainen kaasarivalmistaja mikä tekee kaasareita mm. BMW:n moottoripyöriin. 18mm Bing on ainakin Tomos BT50 mopossa, jota ei valitettavasti ole koskaan tuotu suomeen.
Eikös Bing ole itävaltalainen, vaikka sille on kyllä aivan sama.
solifer kirjoitti:Eikös Bing ole itävaltalainen, vaikka sille on kyllä aivan sama.

No jostain muistan lukeneeni, että olisi saksalainen, mutta voin olla kyllä väärässäkin...
Onko kellään kokemusta 15mm bingeistä. Muistan nähneeni sellaisen www.50cc.nl:ssä. Aattelin jos tilais solleen jonku 50cc viripytyn niin vois kyytipojaks ostaa sellase. Ei viittis vakio pyttyyn koskee. Ku Solifer on solifer, ja siinä pitää olla kaksi asiaa:Bing,Tomos.

Ihme tapahtui Hymy Solle tuli korjauksesta täysissä voimissa! Nyt eikuin sisäänajo käyntiin. Hitsi vaan et on kamala sää täällä meillä päin Sad
Jos Jollymotolta meinaat tilata niin kyllä kannatta tommonenkin Bingi hommata! Minkä viripytyn meinasit tilata? Paljonkohan tulee postikuluja kun Hollannista asti tilaa? Itekkin joskus meinannu jotain sieltä tilata...
En oo viel varma pytystä... Suunnittelin tccd 50cc, mut sain käsityksen et ei mee suoraan kii. Ei viittis ehjiä lohkoja mennä rikkoo Sad Postikulut oon kuullu et olis jotain 20-30¤. Ei paha kun nyt sattuu rahaa olee. Mut pitää kattella.

Muuten on taas ihanaa ajaa sollella tien päällä Hymy Ei vaan kulje ku on vakio osat paitsi 15 SaHA Sad
tota tota minut yllätti ongelma että kun on bingin 11mm porattu joku 12-13mm ja kokoajan tulvii vaikka juuri puhdistin paine ilmalla ja bensalla koho ei ole jumissa mutta kohokammio tulvii mistä johtuu? on säätösuutin ? onko neulan asennolla väliä yms?
Silent-assassin kirjoitti:tota tota minut yllätti ongelma että kun on bingin 11mm porattu joku 12-13mm ja kokoajan tulvii vaikka juuri puhdistin paine ilmalla ja bensalla koho ei ole jumissa mutta kohokammio tulvii mistä johtuu? on säätösuutin ? onko neulan asennolla väliä yms?


Kyllä sulla on neulaventtiili kulunut tai kohoon päässyt bensaa sisään.
ei oo kohossa bensaa sisällä neulasta en teidä se on ainaki 8vuotta vanha
Tai sitten olet pistänyt kohon väärinpäin, sillä itsekin erehdyin joskus laittamaan sen kohon piikin alaspäin silloinkin bensaa virtasi niin kauniisti ulos kohokammiosta.
Sen 15 mm Bingin löytää tunturi tiger s kohdasta ainakin. Ei ois pahanhintanen
15 mm? Tietääkseni kyseinen kaasari on 11 mm. Itse satun tiger s:än vielä omistamaan, eikä sen bingin koko kyllä 15 ole. Ja toinen on että siihen tarvitsee kurkun. Eikä tuntsan kurkut sovi suoraan vaan tarvii viilaa.
Siis sieltä jollymotosta vai mistä olikaan Nauru vähän huonosti kerroin.
ai jaaHymy No kyllähän sellasen saa solikkaan, mut imukaula täytyy ainakin tehä. Ja jos on tuntsalle niin en muista onko kaasuvaijjeri samanlainen, muistaakseni kyllä itseasiassa oli...
Sivut: 1 2 3 4