Soliferia

Täysversio: Väännöt poissa...
Katselet kevennettyä arkistoversiota. Siirry keskustelualueen täysversioon.
Sivut: 1 2 3 4 5
Jos kerran vanhat bensat seissyt tankissa kauan niin kaasarin ja bensahanan putsaus myös sulla edessä. Bensahan kestää noin 3kk.
Kyllä se bensapuoli on käyty läpi, ja saa sitä.
Kannattaa tarkistaa kärkiväli. Pohjalevyn luulisi olevan ainakin sielläpäin, jos mopoa ei ole rapattu sen kummemmin. Rakotulkilla säädät käret, että väli on auki asennossa noin 0,3-0,4mm.

Tähän kokeiluun ei vielä pala rahaa. Minkalaista käynti on kun saat sollen tulille? Pelaako alakierroksilla ollenkaan ja onko tyhjäkäynti kunnossa.
Sytytysennakko on täysin vakiossa sillei että ne ruuvien kannat on ihan keskellä niitä reikiä siinä pohjalevyssä. Tietenkin riippuen kärkien kuluneisuudesta, se voi heitellä vähän.
Ainakin tuo sähköpuoli laitetaan uusiksi. Voishan myös männän ja sylinterin uusia, tarviikohan laakereita uusia? missä myydään tuohon magneettoon käyviä ulosvetäjiä?
Ehei sitä sylinteriä uutta tarvii ostaa, vanhan hoonaus koneistamolla ja menoks.
http://www.elisanet.fi/voimakone/solifer.htm tuolta tai http://www.moposport.fi/ tuolta kannattaa ostaa osia. laakerit voi uusia jos siltä näytää eli väljää löytyy, mutta joudut vaan avaamaan koneen.
Sivut: 1 2 3 4 5