Soliferia

Täysversio: solifer sma ei kulje?
Katselet kevennettyä arkistoversiota. Siirry keskustelualueen täysversioon.
Sivut: 1 2 3 4
Jos männän päällä ei ole nuolta (nuoli osoittaa pakoaukkoon), laita männänrenkaiden katkokset pakoaukon puolelle. Onko tätä uutta mäntää viilattu?
Pyöritä konetta senverran, että näet olisiko männässä merkkejä ohivuodosta ja että männänrenkaat ovat ehjät.

Mitenkä sytyksen säätö vaikuttaa nyt kun olet korjaillut moottoria? Jos säädät sytkää, tarkista katkojan kärkiväli myös.
Tarkistan vielä jossain vaiheessa onko mäntä oikeinpäin. Onko sillä iso vaikutus jos on väärinpäin? Sytytyksen säätö ei vaikuta oikeastaan mitään paitsi jos säätää liian myöhäiselle niin sitten menee huonommaksi.
No ei ole männän suunnalla vaikutusta, jos vahinkoa ei ole syntynyt tai mäntää ei ole viilattu tehtaan eikä omistajan toimesta.
pieni kommentti tähä kun joku aiemmin kehotti vaihta merkkiä,ei tarvitse; jos on SM automaatti kunnossa niin kulkee se! ainakin mun alla (96kg) kulki kaverini tomaatti vallan mauniosti vuosi sitten vappuna,ei se vaihtamalla parane (eikä ollu mainos) heh!
Kenen mielestä vakio solikka kulkee ja toisten mielestä ei Nauru Minun mielestä ei uutenakaan ole vedoista mitään tietoa mutta eihän näissä tarvikkaan olla, muita mopoja sitten voi virittää Hymy
Vedoista mitään tietoa? Johan mainoksissakin kehuttiin että kiipeisi vaikka puuhun,jos pito riittäisi. Itsellä tällä hetkellä muutoin vakio,paitsi säätösuutin,2,5mm madallettu kansi ja 5vaihde,muutoin vakio välityksetkin. Eipä ole vielä löytynyt mäkeä johon hyytysi 100kg kuskin kanssa,eihän se tietystikkään tykki ole,mutta vääntöä piisaa. Cool
Solifer sm on paljon tehokkaampi verrattuna esim 2v pappatunturiin Nauru
Terve taas.
Ei mun solikka kulje vieläkään. Pitkästä aikaa taas säätelin sitä ja testailin niin tuli mieleen että kuinka korkealle männän kuuluu nousta sylinterissä yläkuolokohdassa. Se jää sen verran sylinterin yläreunan alapuolelle että epäilin liian pieniä puristuksia.
Jaa a, kuva helpottaisi arviointia.
Tässä kuva kun mäntä on yläkuolokohdassa. Onko normaali vai pitäiskö nousta ihan sylinterin reunaan asti?

[Kuva: 2014-04-15182835.jpg]
Kyllähän tuo on vielä normaalia. Olet siis jo puhdistellut ilman puhdistimen, pako putken ja tarkistanut sytytyksen? Mitkä välitykset sinulla on?

Onko muuten minkälaiset puristukset? Voihan se mahdollisuus olla,että ei vaan ole tarpeeksi puristuksia. Jos voisi kokeilla madalletulla kannella?
Vakiot välitykset on. Ilmansuodatin on puhdistettu ja ajettu ilmankin, pakoputki on puhdistettu moneen kertaan, sytytystä säädetty ja kärkiväliä, bensanpintaa säädetty. En oikein keksi mitä vois vielä tehdä. Olen ajanut myös kannentiivisteen kanssa ja ilman. Mikään ei vaikuta.
On siis täysin ajokuntoinen mutta ottaa niin huonosti kierroksia että vaihtaa kakkoselle hyvin vain alamäkeen ja ylämäkiin ei riitä voimaa. Ajaessa on ruuvattava säätösuutin melkein kiinni että röpötys lakkaa.
Mikäs kaasutin smassa on? Se encarwi? Voisikohan koho hiukan vuotaa ja saada sitä kautta liikaa bensaa? Oletko koittanut nostaa mopon ilmaan ja testannut paikoillaan miten kiertää?
Encarwi S85, se siinä kai kuuluu olla? Koho kelluu kyllä hyvin bensassa ja neula sulkee bensantulon, ei pitäis siinä olla ongelmaa. En ole ilmassa kierrättänyt mutta kovin laiskan kuuloinen se on kun paikaltaan lähtee ja kaasuttelee paikallaan.
Juuri laitettu uusi mäntä ja renkaat ja porattu tammer-dieselissä. Ei kulkenut ennen remonttia eikä sen jälkeen. Kampiakselin stefat on vaihdettu.
Sivut: 1 2 3 4