Soliferia

Täysversio: Pikkukysymykset
Katselet kevennettyä arkistoversiota. Siirry keskustelualueen täysversioon.
Sivut: 1 2 3 4 5 6
Eli kannattaako sitten tota änkkää tehdä vai.. ? Confused
Jos ei melu puhkase tärykalvoja ilman änkkää niin jätä ihmeessä pois
Jönsky kirjoitti:Eli kannattaako sitten tota änkkää tehdä vai.. ? Confused
Kannattaa, koska se vakioänkkä on epäkäytännöllinen.
Solifer sm85 kirjoitti:
soturi kirjoitti:jos talvella toimii hyvin niin miten kesällä sitten oliskin liian pieni suutin kun yleensä kesällä sitä pienennetään ja ei röpötä

Niin näistähän ei koskaan tiedä, kun yksilöitä ovat. Sähköissäkin voi varmaan olla jotain vialla ?

joo kaverit sano että pitäs säätä sytytystä aikasemmalla pitää kokeilla
Mikäköhän on kun tässä yks perjantai ajoin mopon talliin ja sitten maanantaina kun yritin lähteä ajamaan, niin mäntä oli jumittunut paikalleen. Nyt kun avasin sylinterin kannen, mäntä liikkuu taas normaalisti. Voisiko hieman mutkalla oleva kannentiiviste olla tämän takana? Lisäksi männänpäässä ja kannen palotilassa oli hirveä määrä karstaa...
Hommasin tässä kesäksi Solifer SM -77 ja tarkoitus olisi laittaa vielä ennen Juhannusta rekisteriin.
Luultavasti tämä ei jää ainoaksi kysymykseksi täällä Nauru

Eikös tuohon katsastukseen pidä laittaa jarruvalotkin kuntoon, takajarruvalon kytkimen rakenne on entuudestaan selvillä ja tarkoitus olisi itse koittaa väsertää semmoinen. Entä miten etujarruvalosta laitetaan kytkin. Jollain vaijerilla luultavasti alunperin?
Tällä hetkellä ei ole kumpaakaan jarruun kytkintä. Onko ehdotuksia miten kannattaisi "patentoida" ja miten alunperin homma on hoidettu.
Onko Ribelolla se punatankkinen sm?
Etujarrusta ei solikassa ole jarruvaloa ollutkaan, joten sitä ei tarvi laittaa.
Tämä auttoi asiaa. Ainakin itse olen tullu siihen tulokseen,että pitäisi olla punatankkinen. Tosin tanki vaihtunut keltaiseen jossakin välissä ja nyt vain maalattu punaiseksi.
jarruvalo ei ole pakollinen solikassa
Luulisin kyllä että solikoissa (70-luvun alusta asti) missä pitää olla jarruvalo täytyisi myös sellainen olla rekisteröintiin? Voin kyllä olla väärässä, mutta näin sen luulisi olevan. Tosin sitähän tarvitaan vain takajarrupolkimesta.
Juuri näin asia mahtanee olla,jos on ollu uutena, niin kyllä katastus mies vaatii sen.
no viime kesänä kun laitoin oman solikkani rekisteriin nii kysyttiin katsastusasemalta että tarviiko olla jarruvaloa niin sanoivat että ei tarvii oma solikka on vm1981
eipä tarvinnu olla mullakaan
Sitten kiinostas nuo ratastukset. Vakionahan välit 10-35 ja olenko ymmärtänyt oikein, että 12-42 omaisi vastaavan välityssuhteen (17,7).
Semmoinenekin mietityttää, että ei onko kukaan yrittänyt/saanut 5 vaihteisena katsastuksen läpi. Tyyppikilvessähän lukee, että pitäisi olla 4 vaihteinen?
Miulla meni 5 vaihteisena ihan hyvin läpi, en tiiä miten muilla...
Sivut: 1 2 3 4 5 6