Rekisteröidy Soliferian käyttäjäksi


"Solifer-harrastajien asialla jo vuodesta 1999."

Kuvalinkki keskustelufoorumeille:

Kuvalinkki kotisivuille:

PioneerVolvo / Kuva 7202.jpg

Solifer-gallerian pääsivulle | Näytä satunnainen kuva | Galleriahaku

5262.jpg

Kuva on skaalattu pienemmäksi. Klikkaa kuvaa nähdäksesi se täysikokoisena.

Arvosana:

Edellinen  |  Näytä kaikki tämän käyttäjän kuvat  |  Seuraava

Kuvaus

Nyt alkaa olla tikrun valmistuminen loppusuoralla. Vielä pienenpientä viimeistelyä, keväämällä rekisteröinti ja sitten matkamopoilua oikein kunnolla. Nyt mopoon saa sivulaukut ja etutarakallekin saa jotain mukaan. Peilit vaihdoin mallia maltanristeihin niiden härskin ulkonäön takia. Digimittari on hyvä varuste trippimittareineen ym ominaisuuksineen.

Kommentit

solifer sm 86 (11.02.2015 klo 13:29):
Nyt ei kyllä rivat käy ihan yks yhteen. ;D

PioneerVolvo (11.02.2015 klo 14:11):
Ei tuo minua haittaa. Ja jos joskus innostun maalaamaan pytyn ja kannen niin silloin eroa on hankalampi huomatakaan.

solifer sm 86 (12.02.2015 klo 12:55):
En minä sillä meinannut, vaan että onko tuo joku eri mallinen vakio sylinteri vai uus tuotanto pytty? Varmasti hyvä mopo matka mopoiluun, kunnon jousitus ja hyvä ajo asento. Ensi kesänä tekisi mieli lähteä mopolla reissaamaan (kajjaanissa aina tehnyt mieli mopolla käydä, n 80km sivu) mutta ei oikein ole kalustoa siihen. Solikka on kilvetön, ainut kilpi vehe on manki mutta ilman muokkaamista ei siitäkään matka mopoksi ole...

PioneerVolvo (12.02.2015 klo 16:48):
Moposport möi tuota pyttyä aikoinaan virityssarja kakkosena, 50cc mutta isommilla kanavilla. Harmillisesti ei rivat natsaa tuntsan kanteen. Käy ihmeessä Kajaanissa kun noin lyhyt matka, itsekin ajan kesäisin helposti 200-250 kilsaa päivässä. Tällä mopolla olisi tarkoitus ajaa vielä pidempiä reissuja, harkinnassa on myös 1000 kilsan rautaperseajo. Siinä on ajoasennolla ja mukavuudella suuri merkitys.

solifer sm 86 (12.02.2015 klo 19:14):
Joo koko "mopo iän" suunnitellut kajjaanin reissua, lähinnä kaluston kesto askarruttanut, pevetissä ei ajo ominaisuuksien puolesta kehannut yli 20km yhtä kyytiä ajaa, saati että se olisi kestänyt pidemmän reissun. Tästä kiinan mankistaen tiedä, mutta pidemmät iskarit, korotetun keulan, paremman tangon ja jalkatappi rungon laskun se tarvitsee ennen pidempiä reissuja. Niin ja 72cc pytyn... Solikkaan pitäisi pytty porauttaa ja hakea kilvet niin pääsisi reissuun, siinä piisaisi jo nykyisillään ajo asento.

PioneerVolvo (12.02.2015 klo 19:23):
Luikkutankkisolikka on matalalla olevan painopisteen takia tosihyvä ajaa matkaa. Ainoa ongelma Tomoksen pienet jäähdytysrivat jotka eivät meinaa riittää helteillä ajoon. Omien kokemusten perusteella kiinanvehkeillä ei välttämättä ajella pitkää matkaa. Paras vaihtoehto olisi solikka jossa Puchin pytty ja kansi (tai jokin muu isoripainen paketti) niin kiinnileikkautumisvaara vähenisi huomattavasti. Olen ajanut helteillä 50 kilsaa kokoajan urku auki eikä mitään häikkää.

PioneerVolvo (13.02.2015 klo 18:03):
Tänään hain tikruun bensaa, tankkasin ja tein kylmäkäynnistysrutiinit ja polkaisin ekalla käymään! Etuvalonpoltin oli palanut, niinpä vaihdoin koko umpion samalla parempaan.


© Petteri Bamberg 2016

Tutustu Smartyyn Validoi CSS Validoi HTML