Rekisteröidy Soliferian käyttäjäksi


"Solifer-harrastajien asialla jo vuodesta 1999."

Kuvalinkki keskustelufoorumeille:

Kuvalinkki kotisivuille:

Nak$u / solifer sm 001.jpg

Solifer-gallerian pääsivulle | Näytä satunnainen kuva | Galleriahaku

1742.jpg

Kuva on skaalattu pienemmäksi. Klikkaa kuvaa nähdäksesi se täysikokoisena.

Arvosana:

Edellinen  |  Näytä kaikki tämän käyttäjän kuvat  |  Seuraava

Kuvaus

Tässä se nyt on.

Kommentit

Zeta ( 7.12.2009 klo 16:14):
Haluaisitko hieman täsmentää asiaa? Mielestäni yli 50 kuutiotilavuuden omaava ajoneuvo ei ole mopo ja näin ollen niitä ei voi verrata mopoihin. Kai minullakin on oikeus mielipiteeseen, ilman että aletaan syyttelemään?

Nak$u ( 7.12.2009 klo 17:04):
Itsekkin olen sitä mieltä että teho ei riipu kuutiotilavuudesta. Tuo kone mitä laittelen tällähetkellä...Jos sitä tarkotit tolla että yli 50 kuutiotilauuden omaavaa jne... Tuohon tulee tasan 50cc sylinteri, kun putkitan sen alkuperäiseen kokoon. Sillon se on mopo :)

Sokant ( 7.12.2009 klo 19:21):
Kyllä se teho riippuu kuutioista. Isommat kuutiot vaan on tarkempia kanavistaa. Mutta aina, kun vertaa viritettyjä koneita täytyy muistaa kuutiot ja myös se, minkä valmistajan kone oli lähtökohtana. Esim Tomos 4G:tä ja Minarelli AM6 on ihan turha verrata keskenään

Nak$u ( 7.12.2009 klo 20:36):
No tuohan on myöskin totta. Tottakai ne kuutiot vaikuttaa tietyissä määrin, mutta ymmärsitte varmaan mitä tarkotin. Moottoreita voidaan verrata hyvin tehollisen keskipaineen avulla. Se kuvastaa että miten hyvin kyseinen iskutilavuus on käytetty hyväksi. Silloin iskutilavuudella ei ole väliä kun vertaa moottoreita tehollisen keskipaineen avulla. En nyt mitään rupea sillain väittelemään, kaikkihan tämä "väittely" lähti väärinkäsityksestä :)


© Petteri Bamberg 2016

Tutustu Smartyyn Validoi CSS Validoi HTML