Soliferia

Täysversio: soliferin helpot viritykset
Katselet kevennettyä arkistoversiota. Siirry keskustelualueen täysversioon.
Sivut: 1 2 3 4
vanadium kirjoitti:Jäisihän siinä vielä voitolle.
Tuossahan on oiva tilaisuus hommata samontein joku viripannu niin ei tarvitse vakiolla kitkuttaa Wink

Vieläpä se noin 30kilsan päässä.
Sysi kirjoitti:Suurimmat, ei kaikki tehot. Hiekkakasamalli on hyvä: saat joko matalan ja leveän kasan tai korkean ja kapean kasan. Teehoa on joko laajalla alueella vähemmän tai paljon piikkimäisesti.

Ja nyt Sysi sitten on hyvä ja kertoo kaikille miten toi sama vertasu kuva löytyy miltein sanasta sanaan samanlaisena motot.netin legendaarisen virittäjän sarvi-perkeleen sanomana jostain niistä lukuisista tehari topickeista eikä yritä pitää sitä omana vertauksenaan!!!!!Evil or Very MadEvil or Very Mad

Ja sitten asiaan,elikkä minusta jännää tässä osotteessa http://gamma.nic.fi/~rush/tuna/ neuvotuissa huuhtelujen avarruksessa on se että siinä käsketään nostaa niitä ylöspäin! nimittäin nyrkki sääntönä voi pitää sellasta että huuhteluja ei nosteta jos niitä ei suuntaa uudestaan!
ja että siellä ei manittu minusn mielestä mitään pako aukon yläreunan pyöristyksestä?
eikös siinä sanota että joka aukon reunat pyöristetään jotta männänrenkaiden rasitus vähenisi. ja kai sen nyt älyää että kannattaisi pyöristää reunoja viilauksen jälkeen tai jopa silloin kun ei olisi edes viilannut.
Oho my bad niimpäs sanotaanki Nauru
El_Faabio kirjoitti:Ja nyt Sysi sitten on hyvä ja kertoo kaikille miten toi sama vertasu kuva löytyy miltein sanasta sanaan samanlaisena motot.netin legendaarisen virittäjän sarvi-perkeleen sanomana jostain niistä lukuisista tehari topickeista eikä yritä pitää sitä omana vertauksenaan!!!!!Evil or Very Mad

Siinä muutamankymmenen topicin jälkeen ei oikeen muista kuka mitäkin loppujenlopuksi sanoikaan. En ole omakseni väittänyt, mutta olisihan sitä voinut mainita että on mototista. Tarkotuksena on kuitenkin vaan auttaa ja antaa tietoa muille, niin ehkä ei valtava rikos ole levittää tietoa. Voit toki kysyä sarvelta jos häntä haittaa tekstin epäsuora lainaaminen, voin ilomielin poistaa viestin ja vaikka tehdä henkilökohtaisen anteeksipyynnön jos se saa asianosaiset tuntemaan itsensä mukavammaksi.
Sivut: 1 2 3 4