Soliferia

Täysversio: 5 vaihde Tomosiin
Katselet kevennettyä arkistoversiota. Siirry keskustelualueen täysversioon.
Sivut: 1 2 3 4
Tästä edullisesti 5 vaihde Tomosiin. Uustuotantoa hintaan 25 euroa postikuluineen.
Tuolla toisessa topikissa sanottiin näistä seuraavaa.

Kiina / Taiwan valmisteisissa rattaissa on se kiilauralla oleva ratas pari milliä halkasijaltaan pienempi.
Näitten Tomoksen orkkis rattaiden mitat on 45,10mm ja toisen 47.70mm.

Mittasin tönärillä ja kuvassa luvut. "pari milliä" kuulostaa isolta toleranssilta jopa kiinan pojan tekemäksi ja mitta näyttää aika tarkkaan samaa kuin orkkis. Vaihteen toimivuutta käytännössä en ole kokeillu ja saattaa toki olla että aluksi kangertelee uutuuttaan varsinkin jos vertaa muihin vaihteisiin jotka ovat jo kenties hiotuneet toimimaan liukkaasti.

JK: Piti oikein purkaa oma Tomos ja kyllä siinä selvä mittaero on. Tuo 45,1 on kyllä uustuotanto-osan mitta mutta alkuperäinen on lähes pari milliä isompi.

Ei muutako ostaka ja kokeilemaan................ mutta ei näistä orggisrattaiden pyyntihintaa kannata maksaa..... näitä nimittäin on rahdattu suomeen laivalasteittain ja lisää tulee kun meri vapautuu jäästä....
Ei muutaku tilauksia kehiin! Tilasin juuri jäänmurtaja Urhon avaamaan Oulun sataman joten kohta niitä on mitä myydä Wink

Ai niin, pitää omistaa Tomos moottori että myyn ja se todistaa kanssa sillä rokareille näitä ei riitä Wink
Mikäs pulju näitä vielä maahantuo? Vai sinäkö näitä vaan suomen rannikolle rahtaat jostain viirusilmien maasta?Hymy
voi kait näitä tuda yksityiset, ja osaakin tuntuu mopedistiltä löytyvän muutenkin! vai tuoka mopedisti tämän kerhon nimellä mikä olisko paparazzit ollu?
Mopedisti kirjoitti:JK: Piti oikein purkaa oma Tomos ja kyllä siinä selvä mittaero on. Tuo 45,1 on kyllä uustuotanto-osan mitta mutta alkuperäinen on lähes pari milliä isompi.

Mittaas uusiksi, Mopo sportista joskus 90 luvulla ostettu rattaiden mitat on 45,10mm ja 47,70mm.
Kiina mallissa mitat on 43.5mm ja 47.8mm.
Siinäpä uusi kuva. oisko tuo 45,25
Mopedisti kirjoitti:Siinäpä uusi kuva. oisko tuo 45,25

No näyttää olevan alkuperäisen kokoinen.
Nyt kaikki 36 merikontillista rattaita on varattu joten odotamme uuden lastin tuloa. Soitan huomenna Kiinaan jotta lapsiorjat alkaa taas viilaamaan uutta sarjaa pikaisesti. Samaten pitää soittaa Obamalle jotta hän panee Punaisenmeren merirosvot kuriin että uusi lasti pääsee ongelmitta perille.
Siis vain ennakkovarauksia enää tai kiireelliset tapaukset maksakoon ittesä kipeiksi.
ruppee kohta vitosen rattaat suomen maassa riittämään Nauru
Mopedisti kirjoitti:Nyt kaikki 36 merikontillista rattaita on varattu joten odotamme uuden lastin tuloa. Soitan huomenna Kiinaan jotta lapsiorjat alkaa taas viilaamaan uutta sarjaa pikaisesti. Samaten pitää soittaa Obamalle jotta hän panee Punaisenmeren merirosvot kuriin että uusi lasti pääsee ongelmitta perille.
Siis vain ennakkovarauksia enää tai kiireelliset tapaukset maksakoon ittesä kipeiksi.

Hahahah kyllä repesin kun luin tätäNauru Myyhhän yks pari mulle 20e kerran sulla noita on niin paljon ?
MopedRacer kirjoitti:Myyhhän yks pari mulle 20e kerran sulla noita on niin paljon ?
Sinähän olet yhtä kova tinkaamaan kuin James Cameron. Jameskin yritti tingata tuota kysyttyä ratasparia 24,95 euroon ja kun en myyny sillä niin sukelsi etsimään sitä Mariaanien haudasta johon Solikka uppos v 1978 vieden mennessään 6 ihmisen hengen.
Ei se mitään kaloja sieltä ettiny vaan Solikkaasa 5 vaihdetta.
Mistäkö James tiesi että siellä on huippuharvinaiset 5 vaihteen rattaat Soliferiin? No tietenki näki tämän Iltasanomien 80 vuotisjuhlamumeron.
heh Nauru nyt ootellaan uuttaa leffaa tuosta etsinnästä.
sen verran voen mopedracer raottaa minun ja mopedistin ''hämärä'' pisineksistä että itelle rattaita tarjottiin 24e ja 1e posteilla Naughty kannattoo jo siihen hintaan ottaa kun alkuperäios tyyliset! siis sopivat Nauru
Ei jumaliste, tämä on kyllä semmosta huumoriluettavaa ettäNauru Tarjoan 24,90e sisältäen postit, enempää en maksa?Razz
MopedRacer kirjoitti:Ei jumaliste, tämä on kyllä semmosta huumoriluettavaa ettäNauru Tarjoan 24,90e sisältäen postit, enempää en maksa?Razz
K u p k y n i l j a e t n j u a v s a k e n a n k r o t a a n k i j k t i e k r a m n j t n t r e t a e y n i n e o e.


PS (Olen Mopedistin myyntisihteeri ja suomennan tekstin jos ette saa selvää kiireisen Mopedistin tekstistä. Hän kirjoittaa seuraavaa: Kauppa käy niin lujaa etten jouda vastaukseenkaan kirjoittamaan kuin joka toisen kirjaimen joten tarvetta alemyyntiin ei ole.)
Sivut: 1 2 3 4