Soliferia

Täysversio: Solifer Export '70 Entisöinti -Päivitetty 18.8-
Katselet kevennettyä arkistoversiota. Siirry keskustelualueen täysversioon.
Sivut: 1 2 3 4 5 6 7
Mitään kummosta ei ole tapahtunut. Osien etsiminen jatkuu ja maaleja odotellessa..
Maalit käyty eilen hakemassa. Luultavasti pääsen ennen joululomaa (22.12) maalailemaan tai lomalla. Hymy
Hyvältä näyttää! Hieno tästä varmasti tulee. Itsellänikin on suunnitelmissa ostaa Export tai muu vanhempi Solifer kunhan saa tuon SM:n toimimaan.

Oma mielipiteeni on, että laittaisi ihan ensimmäisenä tekniikan pelittämään, ettei käy niinkuin minulla. Kaikki muu toimii ja rahaa laitettu maaleihin ja rungon osiin yms. ja sittenkun kone ei toimikkaan. Älyttömän turhauttava hetki...

Mutta onnea projektiin!
Konetta on samalla laiteltu, ei oo ainakaan tässä vaiheessa tullu mitään kummallista vastaan =)
Noniin, elikkäs tänään oli postilaatikossa ilmanputsari Exporttiin. Täydellinen ja hyvä kuntoinen, kiitti Raimolle Hymy Kytkinkoppa kiilotettu ja se Thermomat pelti. Kone on puhistettu ja samoin kaasari. Vähän on jo konetta purettukki. Muutama osa pitäisi vielä puhaltaa, kunhan säät sen sallivat =)

Huomenna luultavasti kuvia, mut tässä ois kuvaa putsarista:
[Kuva: 7127494.jpg]
Penkin päälinen tuli tänää postissa ja alumiinilista myös. Kunhan tästä taudista selvitään niin vois maalata satularungon ja päälystää penkki.
Penkki päällystetty. Hieno tuli, kuvaa vähän myöhemmin Hymy Huomenna alkaa loma, jos sitten loman aikana sais aikaseks maalattuu.
Hyvä että projekti edistyy. Onko jo maalattu?
Tällä viikolla maalataan, kunhan saan tehtyy viimeistely hionnat ja kompuraan vedenerottimen. Tässä muutama kuva penkistä ja koneesta. Kone pitää avata vielä, joten puhistetaan vielä paremmin Wink Penkkiin pitäisi ehtiä se solifer-logo.

[Kuva: 7216943.jpg]
[Kuva: 7216944.jpg]
Tänään tuli vietettyä tämän projektin kanssa melkein koko päivä. Edistystä tapahtui nimittäin etu- ja takahaarukka on maalauskuosissa, samoin valonkoppa. Runkoon laitettu pakkelia ja poistettu kaikki ylimääräinen lika yms, viimeistely hiontaa vaille valmis runko. Etulokari ja ketjunsuojat pitää vielä hioa ja puhdistaa. Vedenerotin/suodatin hommattu. Jos on aikaa, viikonloppuna vähintään pohjamaali osiin tai sitten jopa pintamaali. Riippuu ihan omasta ahkeruudesta hionnan suhteen. Hymy
Kuvia, kuvia! Razz
En kerenny maalailemaan ollenkaan, koska eilen sain vasta osat hiottua loppuun ja tänään laiteltiin maalaustilat kuosiin. Ja pitihän sitä uuttavuottakin juhlia Nauru Loppuviikosta ois tarkoitus maalailla, jos ei vaan tule mitään esteitä. Laittelen kuvia kun osat on pohjamaaleissa.
Nyt olisi kaksi kerrosta pohjamaalia pinnassa. Vielä pitää käydä laittaa ainakin yksi kerros, illemmalla kuvia sitten.
Dodiih, nyt ois pohjamaalit laitettu. Hyvää jälkeä sai ruiskulla, vaikka olenkin vasta kahesti ennen tätä kertaa ruiskulla maalaillut. Pohjamaalihan on 2k-maalia ja ostettu automaalaamosta. Hyvää maalia, suht nopeasti kuivuu. Valumia ei tullut yhtään ja hyvän ilmanvaihdon takia ei pahemmin pölissy. Sitte välihionta ja pintamaalia pääle. Pintamaalin vetäsen jossakin välissä.

Huomenna ois tarkoitus mennä Jyväskylän romppeille ja ehtiä tähän osia. =)

Kuva maalatuista osista: (Pohjamaali on ihan perusharmaata, kuvassa meinaa näyttää vähän valkoselta..)
[Kuva: 7272830.jpg]
Tänään tuli käytyä Jyväskylän rompetorilla ja ostin sivupellit, sivupeltien reunalistaa, käynistinpolkimen, käsituppien valkoiset "rinkulat" ja Solifer-meidän mopedi-kirjan. Paljon oli porukkaa romppeilla, joten oli välillä aika hankala ehtiä osia Nauru

Muutama kuva:
[Kuva: 7278558.jpg]
[Kuva: 7278559.jpg]
[Kuva: 7278560.jpg]

Poljin on uusi, tupet ovat alkuperäiset jotka on vaan silikoni sprayllä puhistettu ja pellit on uutta uusituotantoa.
Sivut: 1 2 3 4 5 6 7