Rekisteröidy Soliferian käyttäjäksi


"Solifer-harrastajien asialla jo vuodesta 1999."

Solifer 10 vm69
#1
Noniin. Nyt olis Laura saatu nippuun niiltä osin mitä sitä piti laittaa. Kaasarin vaihdoin stefat ja putsasin mutta käynti on edelleen huonoa. Sanokaa viisaammat mistä etin vikaa vai putsaanko kaasarin vaan uudestaan. Lähti käyntiin tokalla tönäsyllä ja pysyi käynnissä mutta kulku on huonoa. Eli ei ota kierroksia kunnolla. Tuollahan ei pysty sitä huudattamistakaan harrastaa kun ajaessa kun käydessään on myös vaihde päällä. Testasin myös ilman putsaria ja sama homma eli niinku sais liikaa bensaa kun kunnolla väääntää kahvasta.
Hae
Vastaa
#2
(28.05.2020, 20:17)kallek505 kirjoitti: Noniin. Nyt olis Laura saatu nippuun niiltä osin mitä sitä piti laittaa. Kaasarin vaihdoin stefat ja putsasin mutta käynti on edelleen huonoa. Sanokaa viisaammat mistä etin vikaa vai putsaanko kaasarin vaan uudestaan. Lähti käyntiin tokalla tönäsyllä ja pysyi käynnissä mutta kulku on huonoa. Eli ei ota kierroksia kunnolla. Tuollahan ei pysty sitä huudattamistakaan harrastaa kun ajaessa kun käydessään on myös vaihde päällä. Testasin myös ilman putsaria ja sama homma eli niinku sais liikaa bensaa kun kunnolla väääntää kahvasta.

Onhan sytytys kohdallaan? Eikä pakoputki oo tukossa?Sen takapään voi nostaa ylös niin pääsee huudattaa paikallaan. Hymy
Vastaa
#3
Ei ole tukossa putki ainakaan sen perusteella että ruosteenpoistajassa uitin että sain sen osiin ja sit huuhtelin pöllö-öljylläja hyvin virtasi ainakin neste läpi. Luulis sieltä pakokaasujenkin tulevan läpi. Oon miettinyt pitäiskö siitä ottaa koko mosa pöydälle ja purkaa osiksi kun niissä läpissä mihin kaasari tulee kiinni on netin perusteella ollut vikoja jotka vaikuttaa käyntiin. En ole tuommoista moottoria ikinä purkanut missä kaasari tulee lohkon kylkeen kiinni. Kuinkas sytytys tarkistetaan noista vehkeistä. Eikös se mennyt niin että ykk pitää kärkien olla auki. Mikäs näissä on kärkiväli. Vois senkin tarkistaa
Hae
Vastaa


Vaihda huone:


Keskustelua selaavat: 1 vieras

© Petteri Bamberg 2016

Tutustu Smartyyn Validoi CSS Validoi HTML