Soliferia

Täysversio: Entisöinti
Katselet kevennettyä arkistoversiota. Siirry keskustelualueen täysversioon.
Olen etsinyt tietoja useilta keskustelupalstoilta seuraaviin asioihin: Värikoodit, onko kellään Solifer SM -76:seen? Valokuvissa on vaikka minkä värisiä solikoita, mutta mistä löytyisi oikeat värit? Onko esim. automaatti ollut tietyn värinen, entäs 4-vaihteinen? Onko ainoa vaihtoehto viedä osat johonkin automaalaamoon ja yrittää siellä etsiä oikea sävy? Aika on vaan yleensä tehnyt tehtävänsä ja varmaan ei täysin oikeaa sävyä saa selville mitenkään. Sama juttu tarrojen kanssa, niitäkin on tarjolla ainakin kahta eri versiota. Mikä on oikea malli ja tarroissa olevat värit? Tarkoituksenani on entisöidä solikka täysin alkuperäiseksi, mutta näiden värien ja tarrojen kanssa on ongelmaa. Keskustelupalstoillakaan ei ole vastauksia näkynyt, jos joku on kysellyt värejä. Kai niitä värikoodeja jostakin saa?
Nooh, 76 vuonna on värejä ollu ainakin punanen,sininen, oranssi, metallinvihreä ja kullan keltainen.Mitä väriä mopossa on nyt? Tarrat olis tämmöset
http://www.mc-scatter.com/catalog/images/MC3712.jpg
http://www.mc-scatter.com/catalog/images...tiloon.jpg

Nämä siis manuaaliin, automaattissa on erillaiset työkalulootan tarrat.

juuh ja tuossa ois vm 75/76 automaatti
http://soliferia.parasiitti.org/galleria...hp?pid=163
Mopo on tällä hetkellä kullan keltainen, ilmeisesti alkuperäinen väri. Aika vaan on tehnyt tehtävänsä ja vastaavaa uutta väriä on hankala saada siitä selville. Jos jostakin saisi värikoodin niin helpottaisi asiaa kummasti. Mietin myös sitä vaihtoehtoa, että muutan värin joksikin muuksi. Tuo vihreä näyttäisi sopivan kyseiseen mopoon melko hyvin. Mutta ne värikaavat..... mistä?
juuh, ne on nuo metallivärit ollu alunperin candy maaleja. Mutta jos se kuulostaa liian kalliilta tai vaikealta toteuttaa niin metallinhohto ja helmiäsimaaleista löytyy vaihtoehtoja. Oma vihreä automaatti on joku mastonin metallinhohto[/align]vihreä,runsaalla lakalla ja 4speedin kullankeltanen oli joku helmiäsmaali.
Candy maaleja? Nyt taitaa se värisävyn löytäminen entisestään vaikeutua. Candy-väri on sellainen, että se muuttaa sävyään eri kulmista katsoessa ja lisäksi valaistus vaikuttaa siihen vielä. Itse maalaus ja kustannukset ei merkitse mitään (tuttu automaalaamo), mutta voi olla että se sävy ei satu alkuperäiseksi. Miten muuten on, näkyykö tyyppikilvestä tai runkonumerosta mikä konetyyppi mopossa on ollut uutena. Kyseiseen mopoon on vaihdettu automaatin tilalle 4-vaihteinen kone. Meinaan vaan sitä entisöintiä..... näkyykö muutos?
Tyyppikillvet on aivan erillaiset ja automaatin ja manuaalin rungoissakin on eroja. Jos täydelliseen entisöintiin pyrkii niin automaattikone pitäs laittaa.[/i]