Soliferia

Täysversio: Sylinteri
Katselet kevennettyä arkistoversiota. Siirry keskustelualueen täysversioon.
Sivut: 1 2
Nyt kun ehin innostua jo siitä et sais mopon kasaan nii tuli pienen pieni takaisku. Kuva on Hurricane-89:n galleriasta kun en ite parempaa saanu napattuu. Ne jotka on saanu/joutunu purkamaan Tomosta niin tuossa kuvassa on ympyröity kohta jossa on semmonen pieni reikä. Kun olin laittamassa sylinterii kiinni löysin halkeeman joka oli siitä reiästä ulko reunaan asti. Onko siis mitään tehtävissä vai joudunko tilaamaan uuden pytyn (maksaa 65+postikulut voimakoneelta)
En muista nyt onko omassa sylinterissä tuossa kohdalla mitään reikääRolling Eyes Mutta eipä kait tuolla halkeamalla ole mitään väliä kunhan männänrenkaat ei siihen ylettäisi moottorin käydessä. Sylinteristähän sen varmasti näkee missä asti renkaat käyvät.
Siis kyseessä on pienempiripainen vanhanmallin sylinteri. Ja toivoisin varmempaa vastausta koska ei huvittaisi laittaa sylinteriä paikalleen ja todeta ettei se toimi.
Eihän siinä mitän reikää kuulu olla. Tilaa ihmeessä voimakoneelta uusi kun on noin halpa!!
Ei niin kuulukkaan. Iskän kanssa tuli puhetta siitä kuuluuko siinä olla reikä niin se sano että siihen on porattu se reikä ettei se halkeis lisää. Ja Nak$ulle vaan: ei oo miusta kovin halpa tuo sylinteri Hymy
Jos tuo olisi omani niin tekisin näin:
Tutkisin mihin asti tuo halkeama yltää eli ylettääkö männänrenkaat siihen asti moottorin käydessä. Jos ylettävät hylkäisin sylinterin. Mutta jos eivät yletä, niin hioisin varovasti ohuella hiomapaperilla tuon halkeaman kohdalta mahdolliset terävät särmät pois, jotteivat hankaisi männänhelmaan. Sitten hyvä putsaus liottamalla ja kasaan.
Näin tekisin, mutta kun ei ole oma, ei uskalla antaa varmoja "neuvoja".
Ei ole teräviä reunoja eikä männänrenkaat yletä halkeamaan. Tarkastettu on Hymy Tänään ois tarkotus yrittää kasata ja katsoa miten pelittää... Mietin sitäkin että aiheuttaako tuollainen halkeama mitään tehohävikkiä Confused
Nyt tuli taas lisää ongelmia... Sytkät on perseellään enkä saa mangneettoa auki kun ei oo pultti pyssyy. Kaveri neuvo et vaihe silmään ja voimakas polkasu räikkään mut ei auttanu mangneetto anto periks. Sad Onko siis muita keinoja vai pitääkö lainata jostain pulttipyssy?
Sytkähän säädetään vauhtipyörä paikallaan. Pyörittelee sitä sen verran että saa ne magneeton pohjalevyn kolme ruuvia vähän löystytettyä ja ruuvarilla kääntää aikaisemmalle/myöhäisemmälle.
Ja jos tuo vauhtipyörä on pakko jostain syystä joskus irrottaa, niin vahva meisseli tai jokin muu rauta jostakin vauhtipyörän reijästä tukemaan johonkin moottorin kanttiin tms. ja pitkällä vääntövarrella (vaikka putkenpätkällä) +hylsyavaimella vääntöä. Saa vaan olla tarkkana, ettei pistä tuota meisseliä väärään paikkaan, ettei riko mitään.
paras ois kuitenkin yleismallin ulosvetäjä tai 2/3 jalkavetäjä. . .
Joku oli tehnyt silleen että oli laittanut pultit niihin vauhtipyörän pikku reikiin joissa on kierteet ja laittanut niiden väliin lenkkiavaimen ja sitten vääntänyt hylsyavaimella.
Eikös nyt ollut kyse vielä tuosta mutterin aukaisustaRolling Eyes Sen ulosvetäjän tekee helposti itsekkin jos vaan käyttää mielikuvitusta ja on välineet.
joo, sorvilla saa helposti tehtyy. . .
Maanantaina pitää yrittää laittaa katkojan kärjet ja sytkät kohilleen ja yrittää startata Nauru
Sivut: 1 2