Soliferia

Täysversio: Ihme vikoja
Katselet kevennettyä arkistoversiota. Siirry keskustelualueen täysversioon.
Sivut: 1 2
Solikassa on taas näitä vikoja. Vaihoin uuden tulpan ja tiivisteet. Mopo lähtee laakista käyntiin. Sitten kun lähtee ajamaan mopo lähtee ärhäkästi eteen päin ja sammuu. Mikä nyt on tässä paskassa solikassa vikana??Rolling Eyes
väärä katkojan kärkiväli tai sytytysennakko?
Päästät kytkimen liian nopeasti?
Sysi kirjoitti:Päästät kytkimen liian nopeasti?
En päästä.
Mitkä tiivisteet olet vaihtanut?
super1 kirjoitti:Mitkä tiivisteet olet vaihtanut?

vanhat alkuperäis tiivisteet. Sain mopon kulkemaan eteenpäin, mutta kun kaasu kääntää vähän niin alkaa tökkimään ja tyhjäkäyntillä mopo liikkuu parhaiten. Meni ylämäen ylös tyhjäkäynillä.
eikun mitkä? ootko vaihtanu esim. lohkojen välitiivisteet vai sylinterin tiivisteet? tukehtuuko mopo niin kuin liiasta ilmasta vai miten? vaihda bensat kun 2-tahti bensahan menee pilalle vanhetessaan.
mopomies kirjoitti:eikun mitkä? ootko vaihtanu esim. lohkojen välitiivisteet vai sylinterin tiivisteet? tukehtuuko mopo niin kuin liiasta ilmasta vai miten? vaihda bensat kun 2-tahti bensahan menee pilalle vanhetessaan.

Ainankin vaihoin sylinterin tiivisteet. Se ei enään tukehdu. En osaa sanoa, ettei se tukehtuis, mutta kun sitä kaasua kääntää enemmän niin ajosta tulee takkuilevaa.
onko ilmavuotoa?
onko se mopo voimaton eteenpäin liikkuessa? jos on niin kannattaa tarkistaa sytytysennakko ja säätää tarvittaessa aikasemmalle.
Tarkastaa ettei ole tukoksia tai vuotoja ja säätää seokset, sytytyksen ajotuksen ja kärkivälin niin voi alkaa puhumaan ihme vioista jos ei toimi.
Sysi kirjoitti:Tarkastaa ettei ole tukoksia tai vuotoja ja säätää seokset, sytytyksen ajotuksen ja kärkivälin niin voi alkaa puhumaan ihme vioista jos ei toimi.

Huhuu Neutral Kiireitä on niin paljon etten ehdi katsomaan tälläisiä juttuja.
Tommoset perusjutut kannattaa kattoa aina säännöllisesti. Kärjetön sytkä helpottais kyllä paljon.
mikähän mun solikassa on vikana lähtee käyntiin ihan hyvin ja käy tyhjäkäyntiä myös mutta sitte ku vähänkin painaa kaasua niin rupee pätkimään tai siitä kuuluu semmonen zup ääni ja sitte se yleensä sammuu
onko kärkien välissä paskaa? tulppaan voinu tulla piikkiä tai sitte pitää sytkää säätää. mullaki ollu sama juttu!
Sivut: 1 2