Soliferia

Täysversio: Eikö moottori toimi?
Katselet kevennettyä arkistoversiota. Siirry keskustelualueen täysversioon.
Kun tuntuu olevan vaikeaa käyttää järkeä ja miettiä missä vika voisi piillä, ajattelin laittaa oheiset taulukot tänne. Jostakin muualta tälläiset varmaan löytyisivät hakemalla, mutta sekin tuntuu monille tuottavan vaikeuksia. Susittelen myös Alfamerin mopot-korjausopasta, on useimmissa kirjastoissa ja kirjakaupoissa, myös muissa kaupoissa satunnaisesti. Hyvää perustietoa moponkorjaajalle, vaikka ei Solifereita käsittelekkään.
Tässä kaaviot, en alkanut retusoimaan tai tekemään uusiksi, kyllä niistä tarpeeksi saa selvää.
[Kuva: t_1276.jpg] [Kuva: t_1276.jpg]
jos kukaan ei ikinä kysyis täälä mitään mikä on vikana tai jotain muuta nii ei tätä paikkaa kannattas pitää pystyssä
Minäpä poistan nuo sitten jos kerta eivät saa olla esillä.
elä nyt helevetissä noistahan vaan on apua meille, kun eihän soturi sitä tarkottanu etteivät saa olla esilläConfused
en oo kieltäny pitämästä niitä mutta sen takia tämä soliferia on että täältä voi kysyä jos ei jotain tiedä tuskin sinäkään sysi tykkäisit jos kysyisit jotain ja joku haukkuis sut tyhmäks ku et voi etsiä sitä muualta
niin ja mistäpä noita juttuja vois ennalta tietää kun ei ole mikään pienkonekorjaaja/2-t moottorin keksijä??? et sinäkään varmaan tiedä näitä asioita jos joku ei ole sinulle niitä neuvonut tai jos et ole lukenut niitä jostain. ei kai sinullekkaan ole oltu noin töykeitä jos olet kysynyt jotain asiaa?
Aina ei voi voittaa. Eikö oo parempi opettaa heti lkuun, että kaikki ihmiset ei oo hyviä tyyppejä. Ja miksi tarvii edes kysyä jos tietoa on tarjolla. Soliferien erityispiirteistä ksyminenhän on asiallista, mutta perustieto kanataa hankkia jostain muualta. Tiedon etsiminenkin on hyvä taito, kannattaa harjoitella.