Soliferia

Täysversio: Musiikkimakunne
Katselet kevennettyä arkistoversiota. Siirry keskustelualueen täysversioon.
Sivut: 1 2 3
Itte en tykkää hevistä yhtään, tietenkin joku kappale on hyvä mutten varsinaisesti kuuntele. Suomi Poppia kuuntelen! leevi & leavingsii, eppu normaalia, popedaa, yms yms!
joonas- kirjoitti:Itte en tykkää hevistä yhtään, tietenkin joku kappale on hyvä mutten varsinaisesti kuuntele. Suomi Poppia kuuntelen! leevi & leavingsii, eppu normaalia, popedaa, yms yms!

epppu normaalilla on ihan hyviä kappaleitaNauru
Specialisti kirjoitti:Minä olen niin "vanha", että ei nämä nykyajan örinähevit iske yhtään. Vanhaa kitararokkenrollia jne. ja venäläistä iskelmä musaa. Hymy Mark Knopfler ja Dire Straits on aina ollut suosikki. Tosin Metallicankin levyt kyllä löytyy suurin osa hyllystä. Trendejä ei ole ikinä tarvinnut seurata tässä(kään) asiassa. Hymy

Dire straits on kyllä hieno bändi. Ite tykkään kans, vallankin näin soiton puolesta. Knopflerilla on hyviä riffejä yms. Tulee aina soiteltua Razz
Joo enemmän tykkään tosin Knopflerin soolotuotannosta. Helvetin hyvä kitaristi. Itse en tosin soita mitään instrumenttia(paitsi 2-tahtejaNauru) Oletko Telegraph roadia vedellyt?Razz
joonas- kirjoitti:leevi & leavingsii, eppu normaalia, popedaa, yms yms!
Nuohan on kunnon rokkia! Ihan eri luokkaa kuin nykyiset tusinarämpytykset. Vähän erikoisemmilla bändeillä on monesti loistavia biisejä, Italialainen Negerita on ainakin loistava rokkipoppoo ja suomessa on valtavasti hyviä kellaribändejä. Alkaa Metallica yms. toistamaan vähän itteään, kellarin kunkut kehtaa erottua massasta.
Onko monet muuten kuullu Death Magneticin? Parasta metallicaa sitten kasarien. Oli 80-luvulla kyllä kaikki paremmin, oli kunnon mopoja, autoja ja musiikkia, harmi syntyä poppivuosikymmenelle.
Iron Maiden, Deep Purple, Judas Priest, Dio, AC/DC, Black Sabbath, Queen, tuossa muutamia mitä kuuntelen. Pyrin aina ostamaan levyt vinyyleinä, cd-levyjä omistan alle 10 Hymy.
Vinyylijä niitten olla pitää. Itellä kans ~20 cd ja ~200vinyyliä
super1 kirjoitti:Iron Maiden, Deep Purple, Judas Priest, Dio, AC/DC, Black Sabbath, Queen, tuossa muutamia mitä kuuntelen. Pyrin aina ostamaan levyt vinyyleinä, cd-levyjä omistan alle 10 :).
Aika lailla samalla linjalla menen, tosin kuuntelen kaikkea Elviksestä Judas Priestin 90-luvun musaan.
Queenihän se taitaa kuitenki olla se nykysuosikki Springsteenin rinnalla.
Uutta musiikkia ei tueta, ja vinyylilevyjä aika lailla olen alkanut etsimään, kun halvalla saa hyvää musiikkia, ja niissä on parempi fiilis kun ne päräyttää päälle. Eipä noita levyjä löydy kun vasta noin 30~40 kappaletta, mutta kyllä se siitä kerääntyy kunhan vaan jaksaa etsiä :)
Yleensä kuuntelen eppu normaalia, leevi and the leaving ja 80-luvun muoti musiikkia.Nauru
Minä kuuntelen kaikkea mitä nelikymppisen sopiikin kuunnella, esim. suomihiphoppia ja -räppiä, suomirokkia... Toki joka musiikkilajista löytyy hyviä, jopa loistavia kappaleita. Ainakin minun musamaku riippuu jonkinverran myös fiiliksestä, joskus Petri Nygård on kova sana, toisinaan vaikkapa Kraftwerk tai J-M Jarre. Örinämusaan sopivaa fiilistä ei ole koskaan.
Mä kuuntelen mm.. mokomaa,impaled nazarenee, megadethii, sodomia, diabloo...[/align]
joonas- kirjoitti:Itte en tykkää hevistä yhtään, tietenkin joku kappale on hyvä mutten varsinaisesti kuuntele. Suomi Poppia kuuntelen! leevi & leavingsii, eppu normaalia, popedaa, yms yms!

Eikös se muuten ole niin että jokainen vakavasti otettava hevari kuuntelee joko britney spearsia tai jotain noista kolmesta. En ainakaan kovin moneen poikkeukseen ole törmännyt (leevi and the leavings on kovaMosh)
Suurin osa hevareista tietääkseni kuuntelee amispoppia aika paljon. Ennen milleniumia on sentään tehtykkin ihan hyvää poppia, Basic Elementiä, E-typeä yms. tulee kyllä kuunneltua. Madonnan vanhat biisit on myös hyviä.
Heviä sen olla pitää!!!Hyviä artisteja on esim:Riki Sorsa Ja SlipKnoT!!



Perkele!
Joo Slipknot on hyvä...ainakin se uusi levy kun en paljon muuta siltä ole kuullut...
Sivut: 1 2 3