Soliferia

Täysversio: Bensan hinta
Katselet kevennettyä arkistoversiota. Siirry keskustelualueen täysversioon.
Sivut: 1 2 3 4 5
Juu nätisti savuttaa ja hyvä kommenttiki on tuolla... "Siis nuohan on vain niitä vauhtisavuja jotka pitää tulla jokaisesta turpopelistä Razz " NauruNauru
joo eihän tuossakaan tapauksessa pitäisi saada kuin seokset kohalleen ja saada oikea puristusNauru
Joo ja selvishän seki mistä tuo ilmastonmuutos johtuu Wink
joonas- kirjoitti:Joo ja selvishän seki mistä tuo ilmastonmuutos johtuu Wink
Niinpä, perkeleen Specialisti... Big grin Ei tuo korkea bensan hinta haittaa jos mopolla ajaa, mutta autoilu tulee turhan kalliiksi.
Kohta jokainen soliferisti ajaa tuomoisella bensallaNauru
Joo olen ollut ilmeisesti suunnannäyttäjänä halvempaan polttoaineeseen.Big grin Saan kohta vihreät kimppuuni.Nauru

En ehkä suosittele tuota seosta ihan päivittäiseen ajoon.Nauru Käsi kastuo palamattomasta löpöstä, kun piti kättä loppupillin edessä.Razz En tiedä kuinka paljon olisi voinut seosta vielä paksuntaa, että olisi vielä käynyt. En taida enää ruveta kokeilemaan...

Käsittämättömän suosion saanut tuo pätkä. Kohta 6000 kertaa katsottu.Naughty
joo mutta kannattaa varoa vaikka löpö onkin hyvin voitelevaa sillä yhellä tyypillä leikkas pappis kiinni kun ajeli tuommosilla seoksilla!
Pitääpä alkaa tutustumaan mitä öljykäyttöisyys vaatii, diisselistähän saakin melko helposti rasvapolttimen, bensatoteutusta en oo nähny. Vai oiskohan etanoliin pienempi muutostyö?
Etanolillahan saisi periaatteessa lisää tehoja, ellen aivan väärässä ole...
Oktaaneja on kyllä enempi. Ponupannut taitaa vaan olla laittomia, alkoholijuomien tislaushan on kielletty. Pitänee tutustua moottorien rakenne-eroihin, metanolihan on yleisempää, ikävän myrkyllistä vaan. Bensaa voisi ainakin "jatkaa" etanolilla, mutta siitähän tulee hallussapitorikos, kun oon alaikäinen.
kyllä auto ainakin toimii 100% alkoholilla kun iskä kerto yks päivä että ne kun oli opiskelu aikoina kuplavolkkarilla liikenteessä ja bensa loppu tietenkin siinä ennen huoltsikkaa niin onneksi sattui pakkasneste astia sinne takakontiin kun sen vaan kaato sinne bensatankiin niin johan kulki kupla huoltoasemalle!
Jossakin lehdessä oli aiheesta juttua, onnistui käsiryypyllisillä autoilla, pitää olla rikkaammalla kuin bensalla koska palaa kuumemmin. Sinolia vaan tankkiin ja säätösuutinta isommalle, pitäis kokeilla joskus.
kerroppas sitten kokemuksistas!
niin mutta mitenköhän se öljy sotkeutuu alkoholin sekaan?
Alkoholihan liuottaa rasvaa, kakstahtiöljy ei varmaan oo poikkeus? Rc-vehkeissähän on 2-tahtikoneet jotka käy nitrometanolilla, jossa on risiini- ja synteettisiä öljyjä, on vaan pahuksen kallista ja myrkyllistä. Mitenkähän saisi ne seokset kohdilleen, pitäisi varmaan lämpöjen mukaan laittaa, kuulisikohan äänestä. Ei oo kovin kiva jos lämpöleikkaa.
niinpä ja mieluiten vähän rikkaampi vois olla seos kuin laiha!
mutta mitenköhän mensi jos sekoittas vain tavan synteettistä moottori öljyä eikä niitä erikoisnesteitä kun ennnenhän ne sekoitti bensaan vain tavallisia moottoriöljyjä.
Sivut: 1 2 3 4 5