Soliferia

Täysversio: Solifer Exportin automaatin ikä
Katselet kevennettyä arkistoversiota. Siirry keskustelualueen täysversioon.
Minkäköhän ikäinen Solifer on joka on saman värinen kuin tässä kuvassa oleva, kun tuntuu et on suht harvinainen väri, olen tän kuvan lisäksi samalla värityksellä olevia Exportteja nähnyt ton yhden joka kotonani on.
http://soliferia.parasiitti.org/galkuvat/254.jpg
Itse olen vuosimallia -84 ja se oli ukillani suht uuden karhea peli kun ensimmäiset muistikuvat lapsuudesta mopoon on. Itsellä kummittelee vuosiluku 1983 et olis silloin hommatta, mut tiedä sitten.
Sit jos jollain on viel vinkkejä muutaman pikkuosan hankkimiseen niin laitoin tonne projektit osioon et mitä osia kaipailisin kyseenomaiseen mopoon. http://soliferia.parasiitti.org/keskuste...hp?tid=640
yhdellä kaverilla on tommoinen.. kysäisen siltä jos hän tietää vuosimallin
Mulla on sellainen käsitys että tuota tankki mallia on ollut Exportissa vuosina 79-81. 82-84 se on ollut erillainen.

Sinistä väriä on käytetty vuosina 79 jolloin on ollut myös punainen väri saatavilla. Myös vuonna 1981 on ollut sininen väri.

Voisin veikata että kyseessä olisi -81 malli...?

Itsekkin en ole varma onko oma mopedi -79 vai -80 mallinen.

Tällaista infoa löytyy Solifer Export Varaosaluettelosta.
Nyt kun on netistä löytänyt ton varaosakuvaston niin sen värikoodejen perusteella pitäis olla 1981 mallia toi Export Hymy Kun muotolevyn tarrat tuli sen mukaan 1981 ja sit jos tankin muoto on tosta muutunut 1982 niin se olisi oltava toi -81 silloin.
Täytyy viel kotona selvitellä papereita jos sieltä löytyis joku todiste et mitä vuosikertaa se on.
Mitäköhän vuosimallia tämä automaatti Exportti voisi olla? Voisko noista rungon merkinnöistä olla apua? Voin kyllä ne laittaa. Naughty Pari kuvaa lisää galleriassa.

[Kuva: t_941.jpg]
Tuo voisi olla tankin muodosta ja väristä päätellen vuosimalliltaan 1983 tai -84.