Soliferia

Täysversio: Entisöijät huomio! "Kaksipyöräiset veteraanit"-kirjaan haetaan materiaalia!
Katselet kevennettyä arkistoversiota. Siirry keskustelualueen täysversioon.
Mm. "Kun autot olivat Autoja"-kirjastaan tunnettu kirjailija Juha Vartiainen lähestyi minua sähköpostilla jota hänen luvallaan lainaan tässä:

Lainaus:TERVE.
Nyt kootaan samojen kansien väliin suomalaisten pyörä-, mopo- ja moottoripyöräharrastajien silmäteriä. Kuten otsikkona oleva kirjan työnimi ”Kaksipyöräiset veteraanit” kertookin, ei kovin tuoreella kalustolla ole kirjaan asiaa. Mitä vanhempi, sen parempi. Alkuperäisyyttä kunnioittavat, ennen vuotta 1980 valmistetut pyörät, mopot ja moottoripyörät ovat juuri niitä, joita haetaan.

Kuvien lisäksi toivotaan mukaan paitsi tekniset perustiedot, niin ennenkaikkea myös juttuja vehkeen historiasta (viime vuonna julkaistu ”Kun autot olivat Autoja” –kirja tehtiin melkein samalla idealla). Kuvia kannattaa laittaa mukaan useita eri vaihtoehtoja, myös yksityiskohtia. Tekstien ei tarvitse olla loppuun asti mietittyjä; ne muokataan kuitenkin kirjan muuhun tekstiasuun sopivaksi.
Kuvien toimitus CD:llä, teksteistä mukaan tuloste, jossa on omistajan postiosoite= kirja toimitetaan sen valmistuttua kaikille, joiden kuvia kirjaan valitaan. Huom: voit lähettää kuvia vain omista pyöristä. Aikataulu: kesäkuun 15. päivä mennessä.

Laita sähköpostia tulemaan, jos haluat lisätietoja. Toivottavasti tämä viesti kulkee kauttasi myös niiden harrastajien korviin, joilla ei ole sähköpostia käytössä.

Juha Vartiainen
Sotkanniemi 75
70870 HILTULANLAHTI
juha.o.vartiainen(at)wippies.fi
Toinen sp-osoite varalle: juha.o.vartiainen(at)hotmail.com

Tässä olisi siis oiva mahdollisuus saada oma Solifer ikuistetuksi kansien väliin. Aikaa noiden kuvien lähettämiseen on siis 15.6.2008 asti.
cosforth ja anker-95 käyttäjillä ainakin on hyviä pelejä tuohon hommaan.
Ja kpf-:llä.
Ehdottaisin myös speed90 4-speediä tuonne, sen verran kaunis mopeti se on.
Noh! Miten kävi? Miten kävi? Keitten Solihvereita pääsi kirjaan?