Soliferia

Täysversio: WATCH MY TAILLIGHT BURNING BRIGHT!
Katselet kevennettyä arkistoversiota. Siirry keskustelualueen täysversioon.
Exportin (196Cool takavalo palaa kirkkaana valokytkimen nolla-asennossa ja polttaa polttimon parissa pvässä,vähänkö ärsyttää vanhaa! No niin, johtoko mutunut jostain? Onko kellään tiedossa yleisintä onkelmakohtaa missä se vois ottaa väärän kontaktin? Valo/töötti/"maadoitusnasta"-kytkin VAIKUTTAS olevan kunnossa..mistä löytys ko.ekspertin sähkökytk.kaavio?Murrrrr....
Niin siis vm. on 1968!
exportin sähköistä en tiedä, mutta omassa sollessani erään tradegian johdosta kärähti lisävalopuola, jonka seurauksena jouduin kytkemään taka- ja jarruvalon etuvalolle tarkoitettuun puolaan. Nyt takavalojen jännitteet nousevat niin korkeiksi että se polttaa valon jo parilla kahvan käännöksellä.

Ongelmaasi voisi auttaa suuremman watti tai volttimäärän omaava lamppu, toisaalta monemmat vaihtoehtot rouskuttavat etuvalon tehoja.
omassaki palaa koko ajan taka polttimo ja niitä ku ei sitte taho löytää mistään pitäs varmaan vaihtaa katkasija ku siinä muutenki vähä häikkää
Itsellänikin SM:ssä tuo valopuola antoi sen verran reilusti jännitettä, että jouduin korvaamaan takapolttimon 12-volttisella mallilla. Paloi ihan tarpeeksi kirkkaasti, eikä kärähdellyt läheskään niin usein kuin vakio 6-volttinen.