Soliferia

Täysversio: Soliferia jää eläkkeelle 6.5.2024
Katselet kevennettyä arkistoversiota. Siirry keskustelualueen täysversioon.
Hei kaikki Soliferian käyttäjät!

Oma vapaa-aikani on viime vuosien aikana kulunut kaikenlaisten muiden juttujen parissa ja sillä välin internetin ihmeelliseen maailmaan on syntynyt monia muita paljon parempia paikkoja, joissa vanhoista mopoista kiinnostuneet voivat kerääntyä yhteen. Siksipä olen päättänyt nyt, 25 vuotta moposivuharrastukseni aloittamisen jälkeen, päästää Soliferian hyvin ansaitulle eläkkeelle.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että koko sivusto laitetaan ns. arkistotilaan, jossa kaikki julkinen sisältö on edelleen katseltavissa, mutta keskustelufoorumiin ei voi enää lisätä uusia viestejä eikä galleriaa tai wikiä voi enää muokata.

Foorumilla oleviin yksityisviesteihin ei myöskään enää pääse arkistotilaan siirtymisen jälkeen käsiksi, joten mikäli yksityisviesteissäsi on jotain tärkeää, esim. yhteystietoja, käythän ottamassa ne talteen hyvissä ajoin ennen arkistointia.

Arkistotilaan siirtyminen tapahtuu näillä näkymin maanantaina 6.5.2024.

Kiitos vaan kaikille Soliferian käyttäjille näistä kuluneista vuosista! Oli mahtavaa seurata kuinka alun vaatimattomista moposivuista kasvoi pikkuhiljaa kokonainen nettiyhteisö. Pidetään lippu korkealla ja Soliferit kunnossa  Dance

T: Petteri Bamberg, Soliferian pomo

Muoks: Päivämäärää lykätty tuonnemmaksi