Soliferia

Täysversio: Paikkakuntasi?
Katselet kevennettyä arkistoversiota. Siirry keskustelualueen täysversioon.
Sivut: 1 2 3 4 5 6
Kurikka, e-pohjanmaa. Smoke
Eikö kukaan asu Ruokolahdella?? Nauru
Pastirolli kirjoitti:Kurikka, e-pohjanmaa. Smoke

Mentiin kurikan ohi, kun käyttiin Laihialla.
solifer sm80 kirjoitti:
Pastirolli kirjoitti:Kurikka, e-pohjanmaa. Smoke

Mentiin kurikan ohi, kun käyttiin Laihialla.
Olisitte käyneet tutustumassa ihmeelliseen ja suurenmoiseen kurikan metropolikseen. Nauru No ei... Tämä on tuppukylä... Neutral
kaustisella, k-pohojanmaalla
mopomies kirjoitti:keski-suomea?
itse asun pyhäselässä, joensuun kupeessa.

Eikö pyhäselkä ole Pohjois-Karjalassa.
kyllä, miten niin?
No jos pyhäselkä on ihan joensuun kupeessa, niin sittenhän se kuuluu pohjois-karjalaan. Tuo on melkeimpä sitä kauneinta suomea tuo alue. Tuli käytyä joensuusta pärrä hakemassa ajamalla viime elokuussa. Hymy Kauniita maisemia riitti koko matkalle. Ite olen aina tykännyt maisemien puolesta itä-suomesta. Siellä suunnalla on parhaita motoilu teitä. Paljon järviä ja mäkiä.Razz Savonlinna-Punkaharju alue on aivan mahtavaa! Länsi-suomi on tosi tylsää tasankoa ajella(ei millään pahalla länsisuomalaisia kohtaan Hymy )
mopomies kirjoitti:kyllä, miten niin?

Muistelin, että se olisis keski-suomessa vai pohjois-karjalassa http://www.youtube.com/watch?v=y08eys2zN7Y
Specialisti kirjoitti:No jos pyhäselkä on ihan joensuun kupeessa, niin sittenhän se kuuluu pohjois-karjalaan. Tuo on melkeimpä sitä kauneinta suomea tuo alue. Tuli käytyä joensuusta pärrä hakemassa ajamalla viime elokuussa. Hymy Kauniita maisemia riitti koko matkalle. Ite olen aina tykännyt maisemien puolesta itä-suomesta. Siellä suunnalla on parhaita motoilu teitä. Paljon järviä ja mäkiä.Razz Savonlinna-Punkaharju alue on aivan mahtavaa! Länsi-suomi on tosi tylsää tasankoa ajella(ei millään pahalla länsisuomalaisia kohtaan Hymy )

joo mistäs päin joensuuta hait sen? meillä matkaa järven yli kelekalla joensuuhun joku 15min ja maita pitkin autolla se menee jossain 30min joten sinne on meiltä joku n.30km.
Myyjä tuli sitä näyttämään ABC:n parkkikselle. En kykene enää muistamaan sen tarkemmin paikkaa. Siinä kävin koeajolla ja tein kaupat. Ajoin siitä kotiin sen n.300km.Nauru Ja pyörähän oli tämä: http://www.motot.net/galleria/g37672_kawasaki_kmx_200 Olet ehkä joskus nähnyt sielläpän liikenteessä?
joo saatan ehkä ollakkin. mut aikas kaukaa tulit hakee senNauru
Hehheh. Hymy Itellä on pitkät perinteet pyörien kaukaa hakemisesta. Wink On tullut ajamalla haettua mm. Suodenniemeltä(350km) ja Heinävedeltä(300km). Nauru Hyvää ja halpaa kannattaa lähteä hakemaan kauempaakin. Wink
joo niinhän se on... mut itellä ei intoo hakee mistään mualiman tapista vaan läheltä halpa ja yleensä pikkuvikainen yksilöNauru
Specialisti kirjoitti:Myyjä tuli sitä näyttämään ABC:n parkkikselle. En kykene enää muistamaan sen tarkemmin paikkaa. Siinä kävin koeajolla ja tein kaupat. Ajoin siitä kotiin sen n.300km.Nauru Ja pyörähän oli tämä: http://www.motot.net/galleria/g37672_kawasaki_kmx_200 Olet ehkä joskus nähnyt sielläpän liikenteessä?

Ompas sulla komeita kaksipyöräisiä Nauru
Sivut: 1 2 3 4 5 6