Soliferia

Täysversio: Solifer export moottorin vaihto.
Katselet kevennettyä arkistoversiota. Siirry keskustelualueen täysversioon.
Juu, tässä ystävän solifer exporttia solifer moottorilla aletaan pikkuhiljaa rakentelemaan, niin ajattelin tässä, että saisiko millään sellaiseen runkoon kiinni tomoksen 4v moottorin? Vai pitääkö runkoa muokata sitä tarkoitusta varten?

Saa myös ilmoitella jos on kyseistä moottoria myytävänä Wink
Riippu siitä mikä kone siinä on vakiona.
Vm. 71-73 exportteihin tomos kone menee heittämällä. Vanhempiin joutuu tekemään muutoksia,mutta miksi? Vanha ankerin kone on ihan hyvä,jopa parempi kuin tomos.
speed90 kirjoitti:Vm. 71-73 exportteihin tomos kone menee heittämällä. Vanhempiin joutuu tekemään muutoksia,mutta miksi? Vanha ankerin kone on ihan hyvä,jopa parempi kuin tomos.

Ainakin se Thermomat kone on hyvä. Siinä on oikein termostaatilla säädetty jäähdytysilman määrää.Nauru Ainoa vika noissa vanhemmissa kokeissa on käsivaihteet, kun en oikein tykkää niitten vaijerien kanssa pelaamisesta...
Se ongelma vain että kone on vajaa ja muutenkin aivan paskana. Ajattelin että pääsee helpommalla kun noita tomoksia löytyy enemmän. Mutta pitää vielä tsiigata sitä tarkemmin ensi viikolla.
Ei vielä ihan varma mitä pitäisi tehdä, mutta koneen vaihto on kaverin kertomien mukaan helpoin vaihtoehto.

Ja moottori ei ole thermomat vaan se tavallinen solifer m-107(?) moottori.
Jos siinä ompi express m-107 kone niin mopon vuosimalli on 60. Ne on joaika harvassa, en menis kovin räpeltämäänConfused
Vielä ei siis ole varmaa jos moottorissa on vikaa kun en itse ole sitä päässyt pahemmin tarkastelemaan. Kaveri on näin kertoillut, mutta on se aikas amatööri mopojen kanssa, joten en menisi vannomaan kuitenkaan mikä on tilanne.

Saa nyt nähdä, luultavasti tuo mopedin huomenna tai ylihuomenna tänne. Mosh