Soliferia

Täysversio: OSIA! Luikkutankki & TS
Katselet kevennettyä arkistoversiota. Siirry keskustelualueen täysversioon.
Moi.

Seuraavat osat ovat hakusessa. Tarjotkaa, mahdollisesti huonokin käy!

- Kaluloota, kapea malli, kantta ei tarvi!
- Satula, huonokin käy jos peltirunko kunnossa!
- Kaksväri takavalo, hätätilassa pelkkä lasikin käy!
- Paioli putket, myös kokonaista etupäätä saa tarjota!
- Muovilokari, Tessun valkoinen!

Terveisin Tessu-50

pm. jotain löytyi jee Hymy
PUMPS!
Huutonetissä on ainakin tuo takavalo, ehjät keulaputket kiven alla, itse tilaisin uuden koko keulan ulkomailta jos tarvisin.
Nuo etulokarit on harvinaisia, taakse saa uutta mutta eteen ei.
(15.05.2017, 9:52)-Jake- kirjoitti: [ -> ]Huutonetissä on ainakin tuo takavalo, ehjät keulaputket kiven alla, itse tilaisin uuden koko keulan ulkomailta jos tarvisin.
Nuo etulokarit on harvinaisia, taakse saa uutta mutta eteen ei.

Moi,

Kiitos vinkeistä. Joo huomasin että valon kuuppa olisi myynnisä mutta odottelen vielä josko löytyisi kokonainen (ei ihan vielä hätätila Nauru  ). Olisiko laittaa linkkiä mistä ulkomailta löytyis uusi keula? Se kyllä olisi ihan varteen otettava vaihtoehto.

Kuulin huhun että etulokaria saisi pian uutena mutta se on vielä varmistamatta... Huutelen kun kuulen tarkemmin.

Tessu
Jos nakkilan ukot on puhuneet että uutta sais sieltä niin toiveunta, suzuki s / s1 osiakin piti tulla ja ohan jotakin varaosakuvastoa nettisivuille jo pari vuotta yritetty tehdä mutta vieläkin kesken.

Tuolta olen osia tilannut, postit suomeen noin 20e.
Tuo on kopio paiolin keulasta, erona on paksummat liukuputket ja alaputkista puuttuu paiolin logot.
http://www.puchshop.de/puch-frameparts/p...ounts.html

Jos hinta hirvittää niin itse etsin vuoden päivät kahta ehjää keulaa (liukuputkissa ei saa olla ruostetta stefan kohdassa, muuten se rikkoo stefan ja öljyt tulee ulos) Mutta lopuksi piti vuodenvaihteessa ostaa 2 rullaavaa tunturi aquaa joista otin keulat ja loput myin eteenpäin.
Tuos mallis keula on pitempi ja keulaputkien lyhennys koneistamolla maksoi 100e/ 4kpl.
Jos olisin hinnat tiennyt niin olisin suosista tilannut uuden keulan.

Huutonetis on myynnissä paiolin keulakin (samalla myyjällä kun valokin) mutta mikä on kunto?
Huhu kertoo että lokarit pitää tilata ulkomailta mutta varmistusta on vielä vailla. viekä ei kuitenkaan voi mitään tilata.

Auts mikä hinta... Hymy Ei taida mennä museokilpiin tuolla keulalla. Osia löytyy hissukseen ja liukuputket on sitten tehtävä itse jos ei muuten löydy (kaverilla on sorvi Hymy ). Jokuhan se taisi teettääkkin satsin noita...

Tessu
Kelpaa se museoon tuolla keulallakin.
Noista liukuputkista on ollut juttua parilla eri foorumilla ja tekijää kyseltiin suomesta ja ulkomailta mutta homma jäi siihen, saksasta olis saanu teetettyä 70e/kpl hintaan mutta tilausmäärä piti olla vähintään 40kpl.
Olis noille tarvetta ja varmasti menekkiä jos joku tekis mutta jo mitat aiheuttaa vaivaa löytää materiaali.
28x500 on ainakin suzuki solifer s mallissa, tuntureissa on 28x530 ja tiger malleissa 28x560mm.
Kyselin aikoinaan vanhojen rupusten korjausta ja otin yhteyttä turun kovakromaukseen, vanhan korjaus olis onnistunut ja hinta olis ollut noin 70e/kpl, eli ruosteet pois, kolojen täyttö, uus kuparointi ja päälle kovakromi.

Tuolta puchshopista tilasin tunturiin ja solikkaan uudet keulat, ideal keulan kopio.
En jaksanut vanhoja kieroja alkaa korjaamaan.
Jos turussa korjaavat vielä tuohon hintaan niin pitää oikasta tuo toinen ja laittaa putket sinne. Pikaisella googgeloinnilla löytyi pari muutakin pajaa jotka tekee samanlaista työtä. Pitääpä kysellä josko onnistuisi kohtuu hinnalla. Varaosatessuun vaan pitäs kans saaha keula...  Embarassed (miten niin karkaa käsistä)

Lokareista sen verran että Preston Petty products jenkeissä omistaa muotit ja oikeudet tuohon "mini muder" lokariin ja on valmistanutkin noita joku hetki takaperin. Muotti vaan on remonttia vailla ja omistaja arpoo onko kysyntää oikeuttamaan muottien kunnostusta. Arvioi että 500 pitäisi saada myytyä heti niin uskaltaisi kunnostaa. Samaa lokaria on käytetty vissiin aika monessa monttupyörässä maalimalla joten on hyvinkin toivoa että joskus taas olisi tarjolla... Joitain väritettyjä on vieläkin esim ebayssä myynnissä jos joku tarvii.

Tessu
Paiolin keula löytyy helkaman,solikan,tunturin -malleista mutta tosiaan alkavat olla kiven alla eli jos vaan muuten ehjiä putkia löytyy niin kannattaa korjauttaa.
T-paloja kyllä löytyy, mullakin niitä on tuolla muutama.
Löysin netistä tunturi tiger -mallin keulan 30e, hieman jännitti että onko putket ruosteettomat vaikka myyjä niin väitti koska ei noista koskaan tiedä mutta ehjät oli, tulee yhteen tiger projektiin.