Soliferia

Täysversio: Solifer automaatti 1976
Katselet kevennettyä arkistoversiota. Siirry keskustelualueen täysversioon.
Moro! Hankin otsikon mukaisen mopon ja nyt olen kunnostamassa sitä. Mistähän mahtaisin löytää etuiskareihin ne stefat vai-mitkä-ne-ny-ovat.....ja ilmanputsariin olis hyvä löytää äänenvaimennin. Luulen siinä alunperin olleen semmoisen. Muutakin hilpettä varmaan joutuu hankkimaan joten olisin iloinen jos saisin joitain tilausosoitteita.
Moro!
Onko tuossa automaatti mallissa ylipäätään öljyä keulassa, Eli stefat on siinä vaan pölysuojana, niin kuin vaikka mankeissa?
Tuolta löytyy jotain: http://www.elisanet.fi/voimakone/solifer.htm
Ja tuolta: http://www.finmopo.fi/solifer-varaosat-c-27.html
Finmopolta jos ei löydy, niin kannattaa ainakin soittaa ja kysyä puhelimessa.
Kiitos! Tuolta Voimakoneesta löytyy luultavasti kaikki ainakin mitä katsastukseen vaaditaan. Kunhan ei innostuis kovin hifistelemään......
Minulta löytyy etuiskareiden suojakumit, ota vaikka YV:llä yhteytä-
Jebou! Huomenna aikomus mennä näyttämään Solikkaani katsastusmiehelle ja jos hyväksyy niin ajoon. Aika lailla rompetta piti hankkia mut Woimakoneesta löytyy hyvin! Laitoin tankkiin tavallista 2-tahtipensaa ja vähän öljyä perään, aattelin vanhan vaativan vähän öljyisempää tavaraa, vai mitä häh? On muuten järkyttävän hintaista hommaa tuo rekisteriin saaminen!
Toinen jebou! Solikka meni heittämällä läpi, katsastusmies otti mittoja, ei edes lavalta otettu alas! Kylällä tullut huristeltua tänään kun ensin kiinnitin kilven. Kaasarin putsaus ilmeisesti edessä kun meinaa pätkiä välillä.