Soliferia

Täysversio: Uusi ulkoasu julkistettu
Katselet kevennettyä arkistoversiota. Siirry keskustelualueen täysversioon.
Soliferian uusi ulkoasu on nyt saatu valmiiksi sitä myötä myös Solifer-galleria on jälleen käytettävissä. Kaikkea tekstisisältöä en ole vielä kerennyt siirtämään tuonne Solifer-wikin puolelle, mutta ensi viikon sekin puute tulee korjaantumaan. Samalla yritän myös saada toteutettua Masku-Masin ehdottaman gallerialinkin keskustelufoorumin puolelle.

Soliferian etusivulla näkyy nyt kaksi kuvaa, joista ylempänä näkyy aina viimeisin Solifer-galleriaan tallennettu kuva. Alempana oleva "päivän kuva" taas on satunnaisesti arvottu kaikkien galleriassa olevien kuvien joukosta ja se vaihtuu joka päivä.
Ihan hyvän näköiset sivut. Vähän tietty ottaa väri ym. silmään kun ei ole tottunut, mutta kyllä se siitä Hymy Uusin- ja päivän kuva on kiva uudistus.
Joo, ihan kivannäköiset sivut oot laittanut.
Todella hyvät
Helppo ja siisti ulkoasu! Hyvä tuo uusin ja päivän kuva!
Täytyy sanoa että helvetin hyvää jäleä oot saanu tehtyyn Nauru Erittäin hienot ja siistit sivujen ulkoasut.
Kiitos kehuista Hymy Lisäsin tässä muuten joutessani Solifer-galleriaan kaksi uutta lajittelutapaa. Nyt gallerioita voi lajitella myös niiden luomispäivämäärän tai viimeisimmän päivityskerran mukaan, minkä ansiosta aloittelevat galleriakäyttäjät eivät enää jää niin helposti isompien gallerioiden varjoon.
on todella ilmeikäs tää uus ulkoasu!
Nyt kyllä kelpaa näitä sivuja käyttää Hymy. Muuten minnes se rissalaskuri on kadonnut? Ei ainakaan minun silmääni pilkota.
Rissalaskuri löytyy täältä. Pitäisi kyllä hieman parannella sitä, koska nykyisellään se ei ole kovinkaan tarkka noissa laskelmissaan.

Edit: Lisäsin linkin rissalaskuriin Solifer-wikin Rattaat-sivulle