Soliferia

Täysversio: Solifer export thermomat ei käynnisty
Katselet kevennettyä arkistoversiota. Siirry keskustelualueen täysversioon.
Elikkäs nyt alkaa mies olemaan epätoivon partaalla ko ei yhtä pirun mopoa saa käymään!!! kipinä tulee, bensaa tulee ko tulppa kastuu mutta ei vain tarttaa. Sitten kun antaa huikkaa suoraan pyttyyn niin käyä pätkyttää jonku aikaa mutta heti ku kaasuun koskee niin sammuu eikä enään millään yritä tai ku sen antaa seistä ihan omissa oloissa vaikka yön yli niin hörähtää päkyttämään ihan polkasemalla mutta taasko koskee kaasuun niin sammuu!!
Oliko tarpeeksi epäselvästi selostettu Nauru
Toivottavasti täällä olis joku asiantuntija joka osaisi neuvoa antaa?
bensan saannissa,suuttimen puhdistus,tuleeko hanasta bensaa,kohokammionpuhdistus,koho oikein päin, kohonkannessa sihti onko puhdas
Kampiakselin stefat kannattaa tarkistaa kans ja magneetto ettei oo pyörähtänyt kiilaura.
Kaasari on puhas ja suuttimet on puhtaat. Magneeton kiilauraki on ehjä. Yks mikä on niin millä korkeudella koho kuuluu olla neulaan nähden? Kiitoksia neuvoista katoan jälleen talliin yrittämään Nauru
No nyt on saatu solikka käymäänki kaiken työn ja tuskan jälkeen....mutta tyhjäkäyntiä siinä ei oikeastaan ole tai sitten se kelaa kierrokset tappiin ihan itekseen ja sammuu??? Kohoa säätelemällä vähän on parantunu mutta ei kuiteskaan.
Ajamaan sillä pystyy mutta ei oikein ole viäntöjäkään.. Niin lähellä mutta silti niin kaukana Nauru
Liekko imu vuoto jossain? Kokeile suihkutella jotain tulen arkaa kaasua imukaulaan päin mopon pyöriessä,jos kierrokset nousee,niin silloin on raju imu vuoto.
Yes sensei...let's kokeillaan sitä
Pitkällisen rauhottumis jakson jälkeen kaivoin soliveerin pölyjen alta esiin ja aloin tutkimaan niin sieltähän löyty vika..mangneeton puolen stefa oli väljä ko vanha ****u sen ko vaihto niin jo alko kulkemaan.
Mutta valot oli kaonnu talven aikana jonneki ja seuraava utelun kohde onki että paljonko tuon kapineen voimalinjoissa pitäs kulkea jännitettä?
Kiitokset tähän astisista neuvoista, kaikista on ollu hyötyä.
Veikkaan 4-7v.