Soliferia

Täysversio: Solifer TS ja kaikki osat, nitä löytyy, tulee mukaan!
Katselet kevennettyä arkistoversiota. Siirry keskustelualueen täysversioon.
Ihan ok kuntoinen Solifer TS, alkuperäistä osaa melko paljon, toimii ja on vähän piristetty. Kulkee n. 60 km/h ja kiihtyy ja jaksaa hyvin. Vasta vaihdettu kondensaattori ja katkojankärjet. Mukaan tulee alkuperäinen vakioputki ja kaasutin ja alkuperäinen ehjä etuvalo (ei oo kiinni kuvissa) Vaihtoja voi ehdottaa mihin vaan! Löytyy myös paljon Solifer SM ja TS osia, joita voidaan myydä erikseen!! Kasattiin viime kesänä ja laitettiin melko paljon uutta osaa. Tankissa pari maalivauriota. Kysymällä lisätietoa![attachment=1185][attachment=1186][attachment=1187][attachment=1188][attachment=1189] Tarjotkaa ihmeessä! Vaihdossa huomioidaan Suzuki PV:t ja Yamahat!
Onko etulokaria?
Tuo vaan, mikä on paikallaan. Ei kovin hyvässä kunnossa. Takapäästä halennu pikku palanen irti.
500e! Tulee kipinä, mutta ei lähe käyntiin. Nyt löytyy parempi etulokari!
460e!
Löytyykö isoripaista pyttyä?
Ei löydy
Myydään ilman kaasaria! 350e/tarjous! vaihtoa voi ehdottaa mihin vaan! Nykyään on tarroja tankissa ja työkaluboksin kannessa. Toimii, kun laittaa kaasarin ja vaihtaa konkan ja katkojankäret. Uus konkka tulee mukaan!
Jaa, missähän tää tämmönen sijaitsee ? ja mitä osia löytyy solikkaan ja tessiin ?
On vastattu yv jo kauvan aikaa sitten!
Ostakaa nyt joku hyvä solikka hyvään kotiin! Ei ole itsellä kiinnostusta laitella. Vaihtoo autoon, crosseihin ja pvseen/pv:n osiin. Kaikkea voi tyrkyttää vaihdossa!! Halvalla lähtee, kun otetaan huomioon vasta vaihdettu UUSI täydellinen kampiakseli!