Soliferia

Täysversio: Laakerien vaihto
Katselet kevennettyä arkistoversiota. Siirry keskustelualueen täysversioon.
Sivut: 1 2
Tuli mieleen kun mopokauppiaat myy niitä c3 laakereita noihin moottoreihin.
nehän on väljiä ''sekunda'' laakereita mitkä on tarkotettu koviin pyörimisnopeuksiin, 5 kertaa kovempiin mitä pukki ja tomos kiertää..
Jape105 kirjoitti:Tuli mieleen kun mopokauppiaat myy niitä c3 laakereita noihin moottoreihin.
nehän on väljiä ''sekunda'' laakereita mitkä on tarkotettu koviin pyörimisnopeuksiin, 5 kertaa kovempiin mitä pukki ja tomos kiertää..

Mitä teikäläinen nyt höpäjää? Se c3-välys on tarkoitus laittaa moottoriin kuin moottoriin, ei ne mitään "sekundalaakereita" ole.

Lämpölaajenemisen takia se välys siellä on.
Joo onko noista kytkimen uustuotanto laakereista kellään kokemusta ? Siis painelaakeria meinaan.
Tässä ois semmonen. http://www.huuto.net/kohteet/solifer-tom.../275979872

Mut jos vaikka voimakoneelta ostaa vastaavan, niin on paljon kalliimpi mitä tuo. Tiiä pitäskö sitten ostaa puolta kalliimpi alkuperäinen ?
Itsellä voima koneen laakeri,toimii niinkuin pitää,ajettu ehkä noin 700km ja aina ollut vaseliinissä. Edellinen laakeri kesti 20v ja pääle 10tkm. Hajosi omaa tyhmyyttäni...
Ei se mikään niin uus tuotantolaakeri ole. Teollisuus käyttää ko. laakeria melkein missä vaan. Eli saa jokaisesta laakeri kaupasta.(Ainakin itse olen saanut suoraan hyllystä)
Saako jostain 6203 tyyppistä laakeria mikä ois L17 purettavan laakerin levyinen ? Jossakin oli aikoinaan keskustelua mutta en löydä sitä enää. Kun tuntuu että nuo purettavat laakerit ei autisan pytyllä kestä. Tosin nyt taas vakiopytty paikallaan mutta runkolaakerit väljät aiemmista vireistä johtuen.
(27.03.2021, 17:04)Autisa kirjoitti: [ -> ]Saako jostain 6203 tyyppistä laakeria mikä ois L17 purettavan laakerin levyinen ? Jossakin oli aikoinaan keskustelua mutta en löydä sitä enää. Kun tuntuu että nuo purettavat laakerit ei autisan pytyllä kestä. Tosin nyt taas vakiopytty paikallaan mutta runkolaakerit väljät aiemmista vireistä johtuen.

Erosen Jarilta jyväskylästä saa noita laakereita..   puh : 050-5277299
Moi - nyt soliferissä (SM86) uusia laakereita hankittu kasa ja stefoja - kysymys kuuluu, otanko kaikista suojat pois eli laakeri paljaaksi? kone nyt palasina ilman mitään eli en saa mallia... Myös stefojen laittoon kaipaan vinkkejä miten päin kuuluvat...noviisi kun olen näissä hommissa... muutkin hyvät vinkit koamiseen kelpaaavat - foorumissa leva kokoamisohje kyllä on, mutta esim. simmilevyjen asennukseen liittyvät vinkit kelpaavat.. kitos veikot!
Sivut: 1 2