Soliferia

Täysversio: Soliferien arvo
Katselet kevennettyä arkistoversiota. Siirry keskustelualueen täysversioon.
Elikkäs osaisko joku sanoo edes suuntaa-antavaa hintaa seuraaville kahdelle mopolle:

Mopo 1. Solifer 3-Speed Thermomat 1967.
Tämä ilmeisesti joskus ollut musta runkoinen mutta maalattu viininpunaiseksi. Mopo täysin ajokuntoinen, jotain pikku puutteita esim. rikastinvipu ja takavalo. Mopo mahdollista saada rekisteriin.

Mopo 2. Solifer Export Thermomat 1969 3-vaihteinen.
Tämäkin joskus maalattu punaiseksi (ei alkup.) mutta runko ruosteeton.
Mopo käyntikuntoinen vaikka muuten aika "projektikuntoinen". Puutteita noin äkkiseltään ainakin pakoputki, kaasukahva, moottorin suojapellit, merkit yms. pientä. Tämäkin mahdollista saada rekisteriin.

Elikkäs tuollaisia olisi kiikarissa...
Sulla sitten samanlainen mopo kuin veljelläni eli tuo Speed Thermo,itte tuos olen kans kasaillu semmosta samanmoista ikuisuus rojektia kun kerta lepikkoon jäi aikoinaan.
Niin se Speed on muutes maksanu sinä vuonna 800mk ainakin tääl Lahdessa,nyky hintaa onkin vaikea hahmottaa?? mutta jos on tosiostaja niin varmaan hintakin aina löytyy.
Kelle tahansa romuttajalle ei kyllä enää näitä OIKEITA mopoja tee mieli myydä,jos pakko olis hävittää niin harrastajalle antaisin.
Mitähän hinnaksi uskaltais sanoa hmm?? jaa a no joitain pikkuvikasia yleensä ne myy muutamalla satasella ja kaunottaret onkin sitten hurjissa hinnoissa.
Ehkä on parempi vaan kuunnella miten aika tarjouksia tekee