Soliferia

Täysversio: Metkaa toimitaa Trafilta
Katselet kevennettyä arkistoversiota. Siirry keskustelualueen täysversioon.
3x hurraa trafille. Kävin poistamassa kulkimen (2CV) liikennekäytöstä trafin sivuilla ja samalla katoin utelaisuuttani toisen kärryn ajoneuvovero tilanteen. AJOKIELLOSSA 1-6.9 välisen ajan maksamattoman veron vuoksi. Metkaa on se, että auto tuli omistukseeni vasta 27.9 ja sain sen rekisteröityä ja vakuutuksiin ongelmitta. Tuosta maksamattomasta verosta ei kukaa katsonut tarpeelliseksi informoida minua W**TU. Huomenna soitto trafille ja saavat selittä miten on moinen mahdollista. Maksamattomien verojenhan pitäisi estää auton rekisteröinti. Onneksi en ollut vaikkapa utsjoelle automatkailemassa.
Kiva.

Kaverille kävi tänä syksynä näin (liittyyhän tämä Trafiin jollain lailla). Menetti kortin moottoripyörällä ylinopeudesta ja liiasta tehosta (yli 25kW), vaikka oli kaasukahvarajoitin käytössä poliisin testatessa. No, antoivat 3kk ajokieltoa ja kaveri kävi nyt kysymässä korttia poliisilaitokselta takaisin ja sieltä informoitiin kortin olleen jo 3kk katsastusasemalla hyllyssä odottamassa hakijaansa eikä tästä oltu häntä informoitu millään lailla. Rolling Eyes
Samoin kävi naapurilleni aikanaan,osti auton odotteli vakuutusta ei tullu koskaan,katsasti auton ei mitään ongelmaa,meni konttorille tivaamaan että missä vakuutuslasku oikein on kun ei tiedä vakuutusyhtiö mitään?
Siellä näky että oli alettu koneella tekemään vakuutusta ja sille tielle oli jääny!
Että kaikki on mahdollista kun tietokoneetkin on!