Soliferia

Täysversio: Thermomat speedin numerot
Katselet kevennettyä arkistoversiota. Siirry keskustelualueen täysversioon.
Kaikkea muuta kun olen löytäny täältäkin mutta eipä löytyny selvitystä runkonumeroon se kun on A15784 mikä lie mahtaa olla?
Moottorin numero on kyl selvä mutta?? mikähän on keskimmäisen lohkonnumeron tarkoitus?? se kun on 367 se kun ei käy oikein tyyppinumeroksi eikä se mallinumero ainakaan ole, malli on F37 22230.
Tuli tommonen Speedi purettua,putsattua ja maalattua JA myös kasattua osittain,kaikkea kun ei vielä ole löytyny.
Voipihan se olla että en ole kaikkia sivuja sun muita viel käyny käpi missä noikin ois?
Tuo A15784 on runkonumero. Lisäksi rungossa saattaa olla alumiininen runkosarjakyltti noin. 66–>.
Keskimmäisen lohkonnumero en ymmärrä, kun tuossa moottorissahan on vain kaksi lohkoa, vasen ja oikea? Mollemmissa lohkoissa on yleensä samat numerot jotka kertovat että ne ovat samaa valmistussarjaa. Joskus olen törmännyt lohkoon josta tuo sarjanumero on puuttunut mutta se on saattanut muu kuin thermomat-lohko.
jep juu siinä lohkon keskellä on tuo kolme numeroa,laitoin ehkä hämäävästi ensin?
Eikös se alumiinilätkässä oleva kolmenumeroa kerro rungonvärin?
Noin ainakin kertoi moponohjekirja joka veljellelläni on,harmivaan kun puuttuu tyyppikilpi tuosta rungosta,on ajansaatossa joku sen hukannu
Joo jos nummerot puuttuu niin sitten on jotai muita lohkoja,termonlohkot kyl tunnistais itte kun velinmopolla aikanaan ajelin.
Vasemassa eli magneettopuolella on numero490 ja oikeessa eli kytkinpuolella 367 eli erisarjaa sitten ovat,onko joku itte noita sotkenu onkin erijuttu?
Numerot on siinä yläpuolella vaidesiirtimentapin kohilla,ja näköjään noi pystyykin vaihtelee ristiin kun sen moottorin numero on stanssattu magneettopuoleen ja kytkinpuolessa on vaan F37 joka tais olla tänmotin tyyppi? että sekottaminen ei kokonumeroa hävitä sitte olleskaan.
mielenkiintoista!