Soliferia

Täysversio: Magneeton pohjalevyjen ero
Katselet kevennettyä arkistoversiota. Siirry keskustelualueen täysversioon.
Onko näillä magneetoilla mitä eroa muuta, kuin hinta? Toinen voimakoneen myymä: magneeton pohjalevy täydellinen 1+4=5 johtoinen, sis puolat, kärjet ja kondensaattori ja vauhtipyörä magneeton ja Finmopon: Magneetto+pohjalevy, Solifer Tomos Magneetto+pohjalevy
Solifer Tomos, "Bosch" 6V-17W, takavalopuolalla
paljonko noilla on hinnat, laiska ei jaksa alkaa ettiin.
Voimakoneen virtalevy on alkuperäinen Bosh, ja Finmopon levy on halppis tarvike. Mutta molemmat toimii hyvin ja itse suosin tuota Finmopon virtapohjalevyä.
Tietenkin jos haluaa alkuperäisyyden säilyttää niin silloin tuo Voimakoneen Bosch.
Tuon alkuperäisyyden lisäksi selvisi, että tuo Voimakoneen 1+4 johtoinen sisältää johtojen värit harmaa,vihreä,keltainen ja musta. Kun, tuossa Finmopon omasta puuttuu tuo jarruvalolle menevä vihreä. Eli ilmeisesti tuo Finmopon käy paremmin noihin vanhempiin solikoihin. Mutta, mainostetaan sen verran, että puhelimitse Finmoposta sai todella hienoa asiakaspalvelua, kun voimakone vastaa taas paremmin s.posteihin.
En tuosta alkuperäisyydestä enää tiedä. Made in taiwan lukee noissa mitä omissa vanhoissa lukee Germany. Boschia noissa ei lue missään. Ja vauhtipyörää ei kuulu voimakoneen leveyihin mukaan. Kaikkien muiden sivuilla tuo lukee kuuluvan, tiedä sitten.
http://www.huuto.net/kohteet/solifer-tom.../280095326 Käyks toi vakio pohjalevylle ?
Tossa kun tuo magneetti on yhtenäinen, eikä irtonainen, niinkuin omassa magneeton vauhtipyörässä.
Alunperin onkin yhtenäinen,eli kyllä käy.