Soliferia

Täysversio: Solleen sähköjä!
Katselet kevennettyä arkistoversiota. Siirry keskustelualueen täysversioon.
Tuossa lueskelin Zetan projektilokia, missä se sovelti Munaralli AM6 sähköt solikkaan. Itsekin tahdon!

Löytyy nimittäin muutamia AM6 koneita hyllyssä, joten jostain voisi lainata sähköt.

Miten tuo sitten käytännössä toimii?

Työstökoneet löytyy (winkkinä vaan, jos osaa tarviitte Hymy ), ja muutkin perustyökalut. Eli pitäisi onnistua, kunhan kerrotaan miten??
Öö en ossoo sannoo munarallin sähköjen sovittelusta mutta monet myös tigeri akuan sähköjä soveltaneet hyvällä menestyksellä,tarvii vain uuden pohja levyn tehdä alumiinista ja käyttää taikerin vauhti pyörää.
Mutta miksi? vaikka solikan sähköt on vakiona heikonlaiset ne ovat vakiossa ihan kelpo vehkeet ja vähän viritetyssäkin,vin vink peeveen valo puola käy suoraan solikan pohja levyyn ja saa ne 12v valot kun hommaa sen jännitteen säätimen kaveriksi.
solifer sm 86 kirjoitti:Mutta miksi? vaikka solikan sähköt on vakiona heikonlaiset ne ovat vakiossa ihan kelpo vehkeet ja vähän viritetyssäkin,vin vink peeveen valo puola käy suoraan solikan pohja levyyn ja saa ne 12v valot kun hommaa sen jännitteen säätimen kaveriksi.

Ei se 12v systeemi, mutta tuo CDI houkuttelee..
Mites iloa siitä cdistä on? kärjettömyyden ymmärrän,mutta niissä on enemmän särkyviä sähkö osia.
Juurikin noissa am6 koneissa (kuulemma!) sähkö vikoja...
Joo ja Ducati sähköt on muutenkin ihan suosta! Laittakaapas joku Soliferiin Suzukin PEI sähköt?Naughty http://www.google.fi/imgres?q=suzuki+ts+...,s:0,i:121 Maailman parhaat sähkövehkeet...
Itsekkin myös sitä mieltä että PeeVeen sähköt parhaat mitä mopediin saa,niin myös kiinan mankien mutta jonkin verran liitoksia uusia ja jo uutena ihme karva perse liitoksia Shocked
Meneekö pevukan magneetto/vauhtipyörä heittämällä?
Ei mee, liian iso,(reikä).
solifer sm 86 kirjoitti:Itsekkin myös sitä mieltä että PeeVeen sähköt parhaat mitä mopediin saa,niin myös kiinan mankien mutta jonkin verran liitoksia uusia ja jo uutena ihme karva perse liitoksia Shocked

Oon kyllä samaa mieltä että peeveen sähköt ovat idioottivarmimmat sähköt mitä oon mopoissa tavannut. Niissäkin tosin tulee virittelyssä vastaan se, että se ennakko ei pysy ihan tasasena käyränä kierrosten noustessa vaan se menee vähän "mitä sattuu" tyylillä.

Normi virittelijälle tosin kelpaavat pitkälle!

mikkoseiska kirjoitti:Ei mee, liian iso,(reikä).

Vauhtipyörän reikä iso ja väärällä kartiolla. Aluslevy pitää tehdä uusiksi.