Soliferia

Täysversio: 4 Speed tuntemusta?
Katselet kevennettyä arkistoversiota. Siirry keskustelualueen täysversioon.
Sivut: 1 2 3
Tallissa odottaa todellakin rojekti kuntoinen speedi, josta tarvisi saada ensin ikä selville. Runkonumero 613A5950. Rungosta löytyy punaista, sinistä ja valkoista. Mikä voisi olla oikea väri. Mikä etuhaarukka kävisi mopediin, kun sellainen puuttuu? 4V Tomoshan tuossa tuli mukana, ilmeisesti sama mylly mikä SM:ssä?
Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa Hymy
solifer sm 86 kirjoitti:Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa Hymy

Tuossa joitan kuvia rungon raadosta. Kaikki informaatio on tarpeen ja, jos löytyy hyviä kuvia siitä miltä mopo näytti uutena niin linkittäkää. Myös kiinnostaa mistä kaikkialta saisi tilattua juuri 4 Speediin kaikenlaisia osia.
Export80 kirjoitti:Kaikki informaatio on tarpeen ja, jos löytyy hyviä kuvia siitä miltä mopo näytti uutena niin linkittäkää. Myös kiinnostaa mistä kaikkialta saisi tilattua juuri 4 Speediin kaikenlaisia osia.

Tuolla löytyi:

http://www.rapapapat.net/albumi/kerholai...toa/854428

ja esim finmopo, motobike (serbia), mc scatter yms. mopoliikkeet kauppaavat osia. Niin, juu, voimakoneellakin on jotain..

Enimmäkseen osia on saatavilla moottoriin.
Vuosimalli tuolle on väliltä '70-73. Tarkemmin ei voi sanoa koska etuvalo ja kone puuttuu...
Tuo tomos siis kuuluu tuohon.
Juurikin vuosilta 70-73.
MopedRacer kirjoitti:Vuosimalli tuolle on väliltä '70-73. Tarkemmin ei voi sanoa koska etuvalo ja kone puuttuu...

Tuollainen etuvalo tuli mukana, tiedä sitten onko oikea? Moottoreita on tuo sekä samannäköinen muuten, mutta 3 vaihteinen. Käykö osat keskenään?
Vuosimalli '72-73, vielä kun otat kuvan lohkosta tuolta magneeton kopan alta missä näkyy koko eturattaan puoleinen lohko. Mieluusti sillei että siinä ei ole paskaa 2cm kerros päälläWink
MopedRacer kirjoitti:Vuosimalli '72-73, vielä kun otat kuvan lohkosta tuolta magneeton kopan alta missä näkyy koko eturattaan puoleinen lohko. Mieluusti sillei että siinä ei ole paskaa 2cm kerros päälläWink

Osaa puuttuu, mutta en tiedä mitä kuvasta haetShocked
Hmm, tutkippa löydätkö tuosta lohkosta stanssattua numeroa tuosta eturattaan yläpuolelta. Jos numero on 71, mopedisi on vm 72, ja jos numero on 72 mopedisi on vm73 jneHymy
MopedRacer kirjoitti:Hmm, tutkippa löydätkö tuosta lohkosta stanssattua numeroa tuosta eturattaan yläpuolelta. Jos numero on 71, mopedisi on vm 72, ja jos numero on 72 mopedisi on vm73 jneHymy

Putsailin molemmat lohkot (3v ja 4v) huolella, mutta en löytänyt kummastakaan mitään merkintöjä?
Ei taija olla vuosimalli merkintöjä, jos on pikkusylinterisen lohkot.
Tuossa kuuluu olla se 4vaihteinen kone.
Takaloksusta päätellen 73:nen. Itsellä oli 72:ssa vielä sileät inoxit.
Joksa kirjoitti:Takaloksusta päätellen 73:nen. Itsellä oli 72:ssa vielä sileät inoxit.

Voisi olla -73. Oliko -73 vm. tuota työkalulaatikon vastakkaisella puolella olevaa "peitepeltiä" ollenkaan, kun minulla sitä ei ole? Alkuperäinen väri saattaa olla punainen... Tuo lamppu on myös aika jännä. Lampun kuvussa on suzuki S. Saakohan mistään noita sivupeltejä ja kehikkoa mihin lamppu tulee kiinni. Saa nähdä tuliko hankittua liian suuri rojekti, kun ei ole noista puuttuvista osistakaan oikein tietoa... Ja tietääkö, joku mistä saisin tuohon sopivan keulan?
Sivut: 1 2 3