Soliferia

Täysversio: Solifer sähö järjestelmän parantelu
Katselet kevennettyä arkistoversiota. Siirry keskustelualueen täysversioon.
Tänne voisi kehitellä jutustelua sähköjen parantelusta solikoista.

Itse ajattelin tehä niin ratikaalin ratkasun ja hommata kärettömän sytytyksen SäMään. Tigerista tai vastaavasta,samalla paranis valotkin.
Onkos kellään kokemuksia muitten kuin tigerin sähköjen laitosta SäMään? Naughty
Miten meinasit saada sovitettua toimintaan? Kiinnostusta löytyisi ainakin itseltä koska valopuoli ja lisävirta ei olisi pahitteeksi. Esimerkiksi sopivien ledivilkkujen asennus olisi mielessä jos vaan virta riittäisi. Ei jotenkin Helsingin keskustassa hotsittaisi tuo käsi/jalkavilkkujen käyttö.
Ulkomailta joskus kattelin Tomoksen 12V ja 80W sähköjä. Sellatteet kun laittaisi solleen niin luulisi maailman kirkastuvan. Hymy
Mitä mitä? Oliko siis suoraan plug&play tyyppinen ratkaisu vai joutuisiko pahemminkin askartelemaan. Ja missä hinnoissa oli tuo järjestelmä?
Kyllä ihan bolt-onilta vaikutti. 12V järjestelmäthän niillä taitaa Tomoksissa ulkomailla olla. Hinta taisi olla alle sadan vauhtipyörän kanssa..
Pirulainen, tuostahan voisi ensitalvena ottaa ja yrittää jostain saada moisen käsiinsä. Saisi vilkut, kunnon valot ja töötin jne jne.
Edd kirjoitti:Kyllä ihan bolt-onilta vaikutti. 12V järjestelmäthän niillä taitaa Tomoksissa ulkomailla olla. Hinta taisi olla alle sadan vauhtipyörän kanssa..

Mistä? Laitas linkkiä? Nauru Olisikohan kyseessä tällaiset vermeet? http://www.youtube.com/watch?v=yrpk2FxUE...HYsnKT9EZQ
En nyt tähän hätään muista missä oli myynnissä, yritän kovasti muistella.. mutta muistaakseni sähköt olivat ihan vakion näköiset kärkineen ja konkkineen.
Nuo MopedRacerin linkin sähköt on inner rotor kitti systeemit. ihan suomestakin saatavat.
http://50cc.nl/zoek_res_e.asp?Nml=ja&AN=...ing&AG=&OM=

Siittä valita. Ne on tunturi tigeriin puchin koneelle tarkotettu, joten passaa tomokseenkin.
Minarelli Am6-koneen vauhtipyörä menee bolttiksena kiinni. Aluslevy pitää joko tehdä uusiksi tai sitten muokata jotta sopii. Niitä sähköjä ainakin löytyy. Toki koko muu sähköjärjestelmä pitää uusia tai muokata sopimaan jännitteensäätimeen yms..

Zeta on sellaset asennellut kiinni:
[Kuva: th_IMG_1771.jpg] [Kuva: th_IMG_1761.jpg]
Hinnat kohillaan Nauru
En lähtis noita tilloomaan...
http://50cc.nl/plaatje2e.asp?Img=13546.jpg Nämäkö ne on nyt ne 12V sähköt? Ainakin valopuola on massiivisempi kuin vakio?
Luulis olevan 12v jos isompi valopuola.
Onkos kukaan puolannut isommaksi solikan vakio valo puolaa?
Sitä voisi varaosa sähöillä testa jos vaikka näkis sitten pimeälläkin ajaa Cool
Onkos kukaan tehny niin?
Itse en ole mutta minulla on yksi puola joka on huomattavasti suurempi kuin vakio, en tiedä sitten että onko sitä joku kerinyt... Se tulee nyt kiinni tuohon 76seenHymy