Soliferia

Täysversio: Mopoila yms. räpeltäminen talvella
Katselet kevennettyä arkistoversiota. Siirry keskustelualueen täysversioon.
Sivut: 1 2 3 4
Eli tänen voisi kertoa noita talvikommelluksia yms. keskustelua.
Tänäänhän oli sit lunta maassa ku heräsin, ainut ongelma vaan, ettei solika kole kasassa, eikä kilvissä nii ei voi mennä ajeleen Evil or Very Mad
Tännekin on satanut noin 10cm lunta. Ja solikasta kytkin paskana ja pärrä kohta kasassa mut ei sillä viiti ihan tonne luikastelemaan! Confused
Tänne jysähti viime yönä lumet maahan.. tuttuun tapaan juuri ennen 1. adventtia.. En ole vielä kerennyt ajamaan.. Neutral kyllä sitä vielä kerkiää
eipä ole tullu ajeltua ku mopoa purettu ja viety runko polttomaalattavaks ja hiekkapuhalletavaksi.
Tännekki tuli jonkin verran lunta ja tulee vieläkin. En päässy ajelemaan Solikalla kun on tallissa osina. Tuli sitä kuitenkin sitten Hondan kasikymppillä vähän ajeltua.
Nämähän oliki vasta 4nnet lumet tälle talvelle ja nytkään ei ku 3-4cm.
Skootterilla on tullu vähän päristeltyy, siillon ku oli tänän talvena enemmän lunta.
Prkl kun täällä on lunta noin 15-20cm ja huomiseks on luvattu +4C ja tiistaiks -1C ja keskiviikoks taas plussaa. Evil or Very Mad Just tollasta et ensin sulaa ja sit taas pakastaa niin tulee niin liukasta kun voi olla!
Specialisti kirjoitti:Prkl kun täällä on lunta noin 15-20cm ja huomiseks on luvattu +4C ja tiistaiks -1C ja keskiviikoks taas plussaa. Evil or Very Mad Just tollasta et ensin sulaa ja sit taas pakastaa niin tulee niin liukasta kun voi olla!

tuollainen kelivaihtelu on aivan perseesta Evil or Very Mad
Ajelin joskus vuonna 1999 kouluun eräänä kylmänä syysaamuna ja ihan sen kummemmin ajattelematta kurvasin risteyksestä oikealle samaan tapaan niinkuin kesälläkin (eli jyrkästi sisäkaarteeseen päin kallistaen). Mopo lipesi alta ja oikeanpuoleinen jalkatappi osui asfalttiin, saaden koko vehkeen pyörähtämään ympäri. Perhanan musta jää! Farkuthan siinä repeytyi, mutta muuten ei tullut mitään isompia vahinkoja.

Joskus aiemmin tuli talvella mopolla kaaduttua risteyksessä niin, että pää kalahti ohimo edellä suoraan jäiseen asfalttiin. Siinä vaiheessa kyllä ajattelin, että on se kypärä vaan aika pirun hyvä keksintö.
piibii kirjoitti:Ajelin joskus vuonna 1999 kouluun eräänä kylmänä syysaamuna ja ihan sen kummemmin ajattelematta kurvasin risteyksestä oikealle samaan tapaan niinkuin kesälläkin (eli jyrkästi sisäkaarteeseen päin kallistaen). Mopo lipesi alta ja oikeanpuoleinen jalkatappi osui asfalttiin, saaden koko vehkeen pyörähtämään ympäri. Perhanan musta jää! Farkuthan siinä repeytyi, mutta muuten ei tullut mitään isompia vahinkoja.

Joskus aiemmin tuli talvella mopolla kaaduttua risteyksessä niin, että pää kalahti ohimo edellä suoraan jäiseen asfalttiin. Siinä vaiheessa kyllä ajattelin, että on se kypärä vaan aika pirun hyvä keksintö.

sattuuhan nuita. Itse en ole vielä lumen takia kupittanut tiellä ajaessani, muualla sitten on muutama kuppi heitelty Nauru
Stongien yli lento se kuulkaa vastga kiva aon ku se uppoo lumeen ku ajaa kelkanjöljel ja sit TÖKS!
Jerekar kirjoitti:Stongien yli lento se kuulkaa vastga kiva aon ku se uppoo lumeen ku ajaa kelkanjöljel ja sit TÖKS!

Moottorikelkan jäljessä on muuten tosi paha ajaa mopolla, kokemusta on. On sitä muutaman kerran revitty solikkaa lumipenkasta kun on 50km/h vauhista heitetty kelkanjäljellä lipat kun etupää on lähteny alta. On muuten tosi hauskaa ajaa akselia myöten olevassa lumihangessa niin että yrittää pitää jalat tapeilla, siinä on nimittäin haastetta!
ääh ei tuolla nyt ajaa erkkikään kun on ihan pirun liukasta, pelkää jäätä :S tulis ees kunnon lumi kelit Razz
Onhan siellä aikas luikasta, meni Volvo ihan kivasti perä vierellä paikoitellen! Nauru SäMästä ollu kytkin nyt viikon paskana niin ei ole päässyt ajamaan sillä. No jos lauantaina riittäis inspiraatio laittaa se kuntoon. On se kumma kun SäMän kanssa on aina ongelmia kytkimen kanssa, muuten pelaa aina lähes täydellisesti mutta kytkin on pelannu viimeks moitteettomasti joskus 2004 keväällä!
Specialisti kirjoitti:Onhan siellä aikas luikasta, meni Volvo ihan kivasti perä vierellä paikoitellen! Nauru SäMästä ollu kytkin nyt viikon paskana niin ei ole päässyt ajamaan sillä. No jos lauantaina riittäis inspiraatio laittaa se kuntoon. On se kumma kun SäMän kanssa on aina ongelmia kytkimen kanssa, muuten pelaa aina lähes täydellisesti mutta kytkin on pelannu viimeks moitteettomasti joskus 2004 keväällä!

huomenna etsin sen kytkimen osaset, jos vaikka auttaisi.
Sivut: 1 2 3 4