Soliferia

Täysversio: Paioli taka iskareitten kunnostus (mini rojekti)
Katselet kevennettyä arkistoversiota. Siirry keskustelualueen täysversioon.
En löytänyt mistään vastaavaa niin teen oman
Kerta ei iskareita satele niin korjataan (yritetään) vanhat! mutta ne muovi holkit on tosiaankin kulunut niin ei öljyt pysy sisällä ja reikäkin oli ruostunut siihen Nauru kävi mielessä että jos laittas sinne uudet öljyt (viskoositeettiä 30 kun sitä on turhana kun joskus vahingossa sitä ostin) ja sitten tiivistäs sen muovi holkin sillä lailla että laittas sinne vaan raakasti moottori silikoonia joka kestää öljyä lämpöä yms. tulisko pitävä? uusia muovi holkkeja ei pääse vähään aikaan sorvailemaan. ja sen pikku ruoste reijän tukkis kemiallisella metallilla varovasti.
muuten iskarit vaikuttaa hyviltä kun kunnolla pesi. maalit ok.
kuvia en osaa viestiin liittää mutta lisöilin galleriaan...
http://soliferia.parasiitti.org/galleria...p?pid=3923
http://soliferia.parasiitti.org/galleria...p?pid=3924
http://soliferia.parasiitti.org/galleria...p?pid=3925
http://soliferia.parasiitti.org/galleria...p?pid=3926
kuva 1 iskarit ennen purkua mutta putsattuina.
kuva 2 iskari purettuna niin osiin kuin saa.
kuva 3 reikä joka ilmestynyt josta sitten öljyt valskannu pihalle ajattelin että sitä kautta uutta öljyä ja sitten kemiallisella metallilla täyteen.
kuva 4 iskarin holkki kulunut soikeaksi kiitos sen että iskareita on aina pidetty mahdollisimman etu kenossa. jos moottori silikoonilla täyttäis?
Nyt on ''tiivistettu'' tuo soikeaksi kulunut reikä moottori silikoonilla. nyt jälestä tajusin että sen olisi voinut täyttää vaikka muovi putken puolikkailla ja sitten sitä massaa...