Soliferia

Täysversio: Kuvia kaivataan Solifer-wikiä varten
Katselet kevennettyä arkistoversiota. Siirry keskustelualueen täysversioon.
Sivut: 1 2
Olen jo pikkuhiljaa saamassa kauan lupailemaani Solifer-wikiä julkaisukuntoon. Jottei wikin sisältö jäisi pelkäksi rutikuivaksi asiatekstiksi, pitäisi sekaan saada muutamia kuvia piristämään sivuston ilmettä.

Kuvia tarvitsisin lähinnä seuraavista kohteista:

Solifer-mallit
- Solifer Speed (kuvia eri vuosimalleista)
- Solifer Export (kuvia eri vuosimalleista)
- Solifer Export Automat
- Solifer Thermomat
- Solifer Trial

Viritys-osio
- Tehomäntä
- Tomos-moottorin vaihteisto (5. vaihteen rattailla ja ilman)
- Lähikuva moottorilohkosta, jossa näkyy se kampikammion "lisäkammio"

Kustomointi
- Alakautta kulkeva pakoputki
- Nesteiskunvaimentajat

Muistakin kohteista kuvia toki otetaan vastaan. Kuvia voitte lisäillä suoraan tähän viestiketjuun liitetiedostoina tai lähettää ne perinteisesti sähköpostitse osoitteeseen soliferia(at)parasiitti.org . Voitte tietysti myös uppia nuo omiin gallerioihinne, joista minä sitten luvan saatuani käyn ne kopsimassa tuonne wikiin.

Kiitos jo etukäteen kaikille Soliferian kehittämiseen osallistuneille Cool

P.S: Keskeneräistä Solifer-wikiä voitte ihastella osoitteessa http://soliferia.parasiitti.org/wiki/

Edit: Listaa päivitetty
Suurkiitos jantsekille hyvälaatuisista kuvista!
Hyva että kelpasivat. Hymy
Pitääkö sinne kirjautua uudella tunnuksella? kun tämä vanha ei tunnu kelpaavan....
Solifer-wikin selaaminen ja muokkaaminen onnistuu kyllä ilman rekisteröitymistäkin. Tietysti jos haluat oman nimimerkkisi näkyvän sivujen muokkaushistoriassa, niin voit luoda uuden tunnuksen sivun wiki-sivuston ylälaidassa olevan "Kirjaudu sisään tai luo tunnus"-linkin kautta.
Miten sinne laitetaan kuvia? kun ei onnistu??
Oho, enpä huomannutkaan ettei tiedostojen tallentaminen onnistukaan vielä ilman rekisteröitymistä. Kun olet rekisteröitynyt ja kirjautuneena sisään tuonne wikiin, siellä vasemmalla työkalut-boksissa näkyy "tallenna tiedosto"-linkki, jonka kautta voi tallentaa kuvia.

Niiden kuvien laittaminen tekstin sekaan vaatii sitten hiukan enemmän kikkailua, joten pääset varmaan helpommalla jos laitat nuo kuvat esim. sähköpostilla meikäläiselle Hymy
vieläkö tarvetta ois juuri kone auki jos on tarvis kuville?
Mitä kuvia olis tarve? Mul on pytty irti tällähetkellä et jos solikan vakio huuhteluista ja huuhtelujen löhdöistä on tarvetta niin sano vaan? Sit voin ottaa kuvaa seuraavista kans jos on tarve: 15.15 Sha, säätösuutin bing, pipercross, sivupeili, pytystä sisäkuvaa, kannesta... Sano vaan jos jotakin tarvitaan Nauru
Tarvitaanko ihan oikeita kuvia, vai räjäytyskuvia? Jos on kyse räjäytyskuvista niin olis tällainen sivu:
Tässä
Smoke
Pahoittelen että en ole kerennyt vastailemaan. On ollut tässä välissä kaikenlaisia kiireitä ja muita projekteja, eikä Soliferian kehittämiseen ole juurikaan riittänyt aikaa.

Kaikenlaiset kuvat ovat edelleen tervetulleita, olivatpa ne sitten räjähdyskuvia tai itse näpättyjä lähikuvia Solifer-mopojen osista. Tuossa ketjun ekassa viestissä onkin mainittu muutamia hyviä kohteita, mutta toki muistakin osista otettuja kuvia saa lähettää.

Kuvauskohteita miettiessä kannattaa myös katsella tuota keskeneräistä Solifer-wikiäkin sillä silmällä. Esim. kustomointiosiossa ei ole tällä hetkellä ainuttakaan kuvaa, kuten ei myöskään suurimmassa osassa virityssivuja.
Joo ois kuvia, kun olis meili mihin niitä vois laittaa??
Jos nyt vastaan piibiin puolesta, niin tuonne----> soliferia(at)parasiitti.org minä ainakin kerran kuvia sendisin. Cool
Onko vielä tarvetta jollekin kuville? Saisin ainakin vaihteistosta 5. vaihteen rattailla ja ilman.
Tomos-moottorin vaihteistosta olisi kyllä hyvä saada kuvia tuonne 5. vaihteesta kertovalle virityssivulle (lisävaihteen kanssa ja ilman).

Päivittelin tuota ekassa viestissä olevaa listaa ajan tasalle. Kuten näkyy, myös mallisivuille kaivattaisiin lisää kuvia eri Solifer-mopoista.
Sivut: 1 2